Μια σημαντική προσθήκη, με παίκτη που έχει παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες και ήταν μέχρι πρότινος στο ρόστερ του Α.Ο. Χανιά, πραγματοποίησε ο Πανακρωτηριακός.

Η ομάδα του Ακρωτηρίου απέκτησε τον Γιάννη Βαρουξάκη, που αναμένεται να τη βοηθήσει σημαντικά στην προσπάθεια για παραμονή στην Α' ΕΠΣΧ.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Ιωάννη ΒΑΡΟΥΞΑΚΗ, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Πιστεύουμε πως οι ικανότητες, η αγωνιστική εμπειρία και οι παραστάσεις του από τις επαγγελματικές ομάδες (Πλατανιάς, Α.Ο Χανιά, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός κ.α.) θα συμβάλλουν τα μέγιστα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας, ενώ ταυτόχρονα θα δώσουν ένα ισχυρό κίνητρο και ένα παράδειγμα προς μίμηση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας, μέσα από την καθημερινή επαφή μαζί του στις προπονήσεις και τους αγώνες. Παράλληλα ευχαριστούμε αυτόν και την οικογένειά του, για τη διάθεση τους να βοηθήσουν της ομάδα της περιοχής τους. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και μέσα από τον Πανακρωτηριακό, να επιστρέψει δυνατός στις επαγγελματικές κατηγορίες».