Μια 40χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί, μέσα σε διαμέρισμα στη Λάρνακα που θύμιζε σκουπιδότοπο, η οποία ζούσε εκεί με το πεντάχρονο παιδί της.
Το αγοράκι παραλήφθηκε από λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη φροντίδα του. Ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, απαντώντας σε ερώτηση, ανέφερε: 
«Φαίνεται πως η θανούσα έπαιρνε επίδομα από το Γραφείο Ευημερίας από το 2010 και διακόπηκε τον Δεκέμβριο του 2013. Η συγκεκριμένη οικογένεια φαίνεται ότι παρακολουθείτο από το Γραφείο Ευημερίας, πλην όμως το τελευταίο διάστημα δεν εντοπιζόταν η γυναίκα». 
Επίσης, ο κ. Χαραλάμπους σημείωσε ότι την περασμένη Τρίτη η 40χρονη είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι έπασχε από διάτρηση δωδεκαδακτύλου «και θα έπρεπε στο νοσοκομείο να γίνει μία διερεύνηση για να εντοπιστεί ο λόγος της διάτρησης. Ωστόσο, η γυναίκα δεν δέχθηκε να μείνει στο νοσοκομείο για περίθαλψη και πήγε στο σπίτι της».
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Χαράλαμπος Ζαχαρίου, μετά από πληροφορία ότι πεντάχρονο αγοράκι περιφερόταν στους διαδρόμους της πολυκατοικίας και ζητούσε βοήθεια για τη μητέρα του, κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. 
Όταν έφτασαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής αναγκάστηκαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος, όπου εντόπισαν νεκρή τη 40χρονη.
Αμέσως κλήθηκαν η αστυνομία και ιατροδικαστής, ο οποίος προέβη σε αυτοψία, αποκλείοντας την εγκληματική ενέργεια: «Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε 40χρονη αλλοδαπή, η οποία ζούσε σε έναν σκουπιδότοπο, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, αφού τα σκουπίδια που υπήρχαν στο πάτωμα έφταναν το ύψος περίπου του ενός μέτρου. Οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζούσε η γυναίκα ήταν άθλιες» δήλωσε ο ιατροδικαστής.
newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook