Κατ΄αρχήν σύμφωνοι δηλώνουν οι καταστηματάρχες του Ενετικού Λιμένα των Χανίων με τον ευπρεπισμό του παραλιακού μετώπου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Λίνας Μενδώνη η οποία κατά τη διάρκεια της συνάντησης της με τον δήμαρχο Χανίων Μανόλη Σκουλάκη, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να μπει μια τάξη στο \”στολίδι\” των Χανίων

Με δηλώσεις του στο Flashnews.gr το μέλος του Συλλόγου των Καταστηματαρχών του Ενετικού Λιμένα και της Λιμενικής Επιτροπής του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αντώνης Καμηλάκης τόνισε χαρακτηριστικά «ότι η εικόνα του παραλιακού μετώπου πρέπει να βελτιωθεί τάχιστα με την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που υπάρχουν».

Παράλληλα επέμεινε στο ότι «αυτό  που εμείς ζητάμε είναι μια προστασία των καταστημάτων μας από τα καιρικά φαινόμενα. Η προηγούμενη μελέτη αυτό δεν μας το παρείχε».

Επίσης ο κ. Καμηλάκης σημείωσε οτι πολύ σύντομα μάλιστα \”θα πάμε στο Ρέθυμνο προκειμένου να δούμε τι λύσεις από τις 2-3 που έχουν προταθεί έχει επιλέξει ο ανάλογος σύλλογος της πόλης για να βελτιωθεί και εκεί το παραλιακό μέτωπο\”

Αξίζει πάντως να σημειωθεί οτι όπως επεσήμανε ο κ. Καμηλάκης, για την ώρα ο σύλλογος δεν έχει στα χέρια του κάποια συγκεκριμένη πρόταση που να απαντά στο πρόβλημα του ευπρεπισμού του Ενετικού Λιμένα των Χανίων.

Flashnews.gr/Α. Γερακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook