«Ψηφίζω συμπαράσταση» είναι η νέα κοινή δράση Επιμελητηρίου Χανίων και Εμπορικού Συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση των κοινωνικών ιδρυμάτων της πόλης των Χανίων.
 Στην δράση αναφέρθηκαν σε συνέντευξη τύπου που έδωσαν το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τάκης Ζερβουδάκης. 
Oπως αναφέρθηκε μεταξύ άλλων : 
«Στις δύσκολες στιγμές που περνά η κοινωνία μας εξαιτίας της κρίσης, οι εμπορικές επιχειρήσεις επανειλημμένα έχουν αποδείξει την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και σε όλους τους χρήζοντες βοηθείας.
Γι’ αυτό και καλούνται οι Χανιώτες για άλλη μία φορά, να συμμετάσχουν στην δράση “Ψηφίζω συμπαράσταση” που δημιούργησαν και υλοποιούν το Επιμελητήριο και ο Εμπορικός σύλλογος Χανίων με σκοπό την ενίσχυση των κοινωνικών ιδρυμάτων & συλλόγων της πόλης μας». (ΚΗΦΑΜΕΑ, ΕΛΕΠΑΠ,ΚΗΦΑΠ).
Ειδικότερα, θα στηθούν 200 μικρές διαφανείς κάλπες σε εμπορικές επιχειρήσεις που θα δηλώσουν ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση και στις οποίες θα μπορεί όποιος θέλει να βάζει χρήματα με σκοπό να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα αποδοθεί σε ιδρύματα. 
Οι κάλπες θα παραμείνουν στα καταστήματα μέχρι και την Μεγάλη Εβδομάδα. Στην συνέχεια, την Τετάρτη 23 Απριλίου θα ανοίξουν οι κάλπες και θα γίνει καταμέτρηση των χρημάτων, παρουσία εκπροσώπων των 4 ιδρυμάτων». 
Μετά το πέρας της δράσης, οι κάλπες θα παραμείνουν στην κατοχή του Εμπορικού συλλόγου με σκοπό την επανάληψη της δράσης σε μελλοντικό χρόνο. 
Τέλος να σημειωθεί ότι στην συνέντευξη παρευρέθηκε και η κ. Ελένη Χουδαλάκη εκπρόσωπος του ΚΗΦΑΠ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook