Το ΚΕΚ Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου της ΕΣΕΕ και ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ρεθύμνου, προτίθεται να υλοποιήσει σεμινάρια επιμόρφωσης εργοδοτών σε θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφαλείας σε επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας για το έτος 2014.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες τεχνικού ασφάλειας. Ο εργοδότης που απασχολεί λιγότερους από 50 εργαζομένους υποχρεούται να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Τεχνικού Ασφαλείας μόνος του. Στις επιχειρήσεις Γ κατηγορίας μπορούν οι ίδιοι εργοδότες να ασκούν τις υπηρεσίες του Τεχνικού Ασφαλείας εφόσον επιμορφωθούν με σεμινάριο διάρκειας 10 ωρών.

Στις επιχειρήσεις Γ κατηγορίας επικινδυνότητας ανήκουν όλες οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών όπως Ξενοδοχεία, Βιβλιοπωλεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Κομμωτήρια, Κρεοπωλεία, εμπορικά καταστήματα κλπ. 

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής:

Για τις επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας:

• 50€ για τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου και 80€ για μη μέλη.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, θα χορηγείται αναγνωρισμένο πιστοποιητικό κατάρτισης.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 31/01/2014 

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ 2831055642 09.30 – 12.30 κ. Γιώργος, FAX: 2831023690 e-mail : [email protected]

Χώρος Υλοποίησης σεμιναρίων : Καστρινογιαννάκη 1 (παλιό Επιμελητήριο)