Σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα χρησιμοποίησε ένα καλώδιο ρεύματος - Όταν αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, έκοψε με ξυραφάκι τον 43χρονο για να δει αν αντιδράει

Τραγική κατάληξη είχε το ερωτικό παιχνίδι μιας 16χρονης και ενός 43χρονου στην περιοχή Γκλέντεϊλ της Αριζόνα.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 16χρονη κάποια στιγμή χρησιμοποίσε ένα καλώδιο ρεύματος, το οποίο τύλιξε γύρω από το λαιμό του 43χρονου.

Η ίδια είπε στους αστυνομικούς ότι κάτι παρόμοιο το είχε επιχειρήσει και άλλες φορές. Η τελευταία φορά, όμως, αποδείχθηκε μοιραία γιατί η 16χρονη έσφιξε περισσότερο από το κανονικό το καλώδιο με αποτέλεσμα τελικά να στραγγαλίσει τον 43χρονο.

Η κοπέλα είπε, επίσης, στους αστυνομικούς ότι μόλις κατάλαβε τι είχε γίνει, χαράκωσε με ξυραφάκι τον άνδρα προκειμένου αυτός να αντιδράσει. Όταν αυτός δεν ανταποκρίθηκε στον πόνο τότε, πάντα σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η ανήλικη, τον χαράκωσε περισσότερες φορές για να αντιμετωπίσει την ταραχή της.

Η μητέρα της κοπέλας δήλωσε στις αρχές ότι η κόρη της, η οποία πάσχει από σχιζοφρένεια, την πήρε τηλέφωνο το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στο σπίτι επειδή ο φίλος της είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Όταν μπήκε στο σπίτι αντίκρισε τον νεκρό άνδρα, ενώ η κόρη της φαινόταν να μην έχει πλήρη αντίληψη του τι είχε συμβεί.

protothema.gr