Οι ιδιοκτήτες Δημήτριος «Jimmy» και η Ελάνη Ζότος πήραν το βραβείο «Επιχείρηση Φιλική προς τους Στρατιωτικούς» για την προσπάθεια τους να βοηθήσουν τις στρατιωτικές οικογένειες της περιοχής.
Συνεργάζονται με οργανώσεις όπως η «Blue Star Moms» και η «Home for Troops», ο Jimmy και η Elani τους παρείχαν φαγητό, συγκέντρωσαν χρήματα και πραγματοποίησαν κληρώσεις με σκοπό να βοηθήσουν να χτιστούν σπίτια για τις οικογένειες των στρατιωτών αλλά και να σταλθούν εφόδια στα στρατεύματα.
Η βράβευση πραγματοποιήθηκε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Fredericksburg και από το Συμβούλιο του Stafford.
Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου «Jimmy the Greek» δουλεύουν περισσότερα από 27 χρόνια στο χώρο της εστίασης. Ξεκίνησαν να βοηθούν τις οικογένειες των στρατιωτών όταν η Elani έγινε πολίτης των ΗΠΑ, φτιάχνοντας μια χειροποίητη σημαία που τοποθέτησαν στην επιχείρηση τους.
Εκτός από την συνεργασία τους με τις οργανώσεις, προσφέρουν και μείωση 10 % σε όλους τους στρατιώτες που επισκέπτονται το εστιατόριο τους. Επίσης, στο εστιατόριο τους έχουν φτιάξει και έναν ειδικό χώρο στάθμευσης για τους τραυματισμένους στρατιώτες .
«Μου αρέσει να βοηθάω. Το αξίζουν. Χωρίς το στρατό, είμαστε ένα τίποτα. Προσφέρουν τόσα πολλά στην πατρίδα», δήλωση η κ. Elani. Ενώ ο κ. Jimmy δήλωσε «Νιώθουμε πολύ καλά- πολύ ξεχωριστοί. 
greekreporter.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook