Ο Δήμος Ηρακλείου και η 3η Δημοτική Κοινότητα με τις Επιτροπές Παιδείας & Πολιτισμού, προσκαλούν παιδιά ηλικίας από 5 έως 15 ετών να συμμετάσχουν στο 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Τραγουδιού που διοργανώνεται απ’ την 3η Δημοτική Κοινότητα Ηρακλείου.

Η δράση αυτή θα αποτελέσει μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα παιδιά να αναπτύξουν την αξία του ευγενούς συναγωνισμού, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και τις εμπειρίες τους, να εκφράσουν και να αναδείξουν μέσω της μουσικής ένα σημαντικό κομμάτι του εαυτού τους.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων προκειμένου να διατεθούν τα μεν φάρμακα στο Δημοτικό ιατρείο ενώ τα τρόφιμα θα δοθούν σε ανθρώπους που χρήζουν της βοήθειας μας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην σελίδα του Δήμου Ηρακλείου συμπληρώνοντας την απαραίτητη φόρμα συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.heraklion.gr/agenda/song/41228.html#aithsh, στα γραφεία της 3ης Δημοτικής Κοινότητας (Λεωφόρος 62 Μαρτύρων αρ. 146 δίπλα στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου), στο Δημαρχείο και την Ανδρόγεω – Τμήμα Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης.

Καταλυτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής η Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014.

Την καλλιτεχνική επιτροπή θα αποτελούν η κα. Ελένη Λαμπράκη καθηγήτρια μουσικής και η κα. Ντίνα Βασιλάκη καθηγήτρια σχολής μπαλέτου και στην παρουσίαση ο Κώστας Γαρεφαλάκης και η Ματίνα Στεφανάκη.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση, στα γραφεία της 3ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Ηρακλείου τηλ. 2810370692 & 2810370603 καθώς και στο τηλ. 6936951519 της αρμόδιας Συμβούλου της επιτροπής παιδείας κας Παπαδάκη – Σκουραδάκη Φανής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook