Από τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα 6-8 το απόγευμα θα λειτουργεί στο 10ο Δημοτικό Χαλέπας ομάδα επιμόρφωσης και συμβουλευτικής γονέων και εκπαιδευτικών.
Στην ομάδα θα συμμετάσχουν γονείς και εκπαιδευτικοί που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση και όσοι άλλοι επιθυμούν, αφού επικοινωνήσουν πρώτα τηλεφωνικά με την Υπεύθυνη του προγράμματος, Ψυχολόγο Κτιστάκη Μαρία στο 6932211303. 
Στα πλαίσια της συγκεκριμένης ομάδας θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την οικογένεια, το σχολείο και τη συμπεριφορά παιδιών σχολικής και προεφηβικής ηλικίας. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό. Την ομάδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος Μιράντα Βαφειάδου. 
Για την οργάνωση της ομάδας ήταν σημαντική η υποστήριξη της Διευθύντριας του Σχολείου, του εκπαιδευτικού προσωπικού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και του Γραφείου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.
Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected] και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook