Στην παραδοσιακή ταβέρνα το «Σοκάκι», που βρίσκεται σε ένα από τα πιο γραφικά πλακόστρωτα της Χερσονήσου, στο κέντρο της πόλης και ακριβώς πίσω από το αστυνομικό τμήμα, προφανώς για λόγους ασφαλείας, θα αρραβωνιάσει τον 32χρονο γιο του Ανδρέα με την 27χρονη Πωλίνα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.
Σύμφωνα με το Εthnos, η συγκεκριμένη ταβέρνα εξασφαλίζει στους καλεσμένους και στις οικογένειες των παιδιών ότι το γλέντι τους θα μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής που θα θελήσουν να κρυφοκοιτάξουν, ενώ παράλληλα, το γεγονός ότι βρίσκεται σε στενάκι δίνει τη δυνατότητα να αποκλειστεί κάθε πρόσβαση προς αυτό.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται για λόγους ασφαλείας, να επιλέξουν στο παρά πέντε να αλλάξουν το μέρος του αρραβώνα για λόγους ασφαλείας.

Από την πλευρά του Παπανδρέου δεν έχει ζητηθεί η συνδρομή της ΕΛΑΣ, ως προς τα μέτρα ασφαλείας, ωστόσο, η Αστυνομία έχει πλάνο για διακριτική επιτήρηση του χώρου.
Πάντως, με βάση τα όσα ακούγονται, σύντομα θα ακολουθήσει και ο γάμος του ζευγαριού, με το Εthnos να σημειώνει ότι έχει ήδη οριστεί η ημερομηνία και ότι το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, επίσης στη Χερσόνησο.
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"
\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook