Με αφορμή τις δηλώσεις του Θοδωρή Ρακιντζή στον αέρα του «Super Star» σχετικά με τη στάση της Δήμητρας Ρουμπέση απέναντι στα media, η Χριστίνα Λαμπίρη εξήγησε πως και η ίδια είχε προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την πρώην συνεργάτιδά της –χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

«Είναι λογικό ο κόσμος να απαιτεί πράγματα από έναν άνθρωπο που έχει εκτεθεί στα Μέσα, όπως επίσης είναι πολύ λογικό να θέλει κάποιος να προστατέψει την προσωπική του ζωή» είπε η παρουσιάστρια του «Super Star». «Είχαμε επανειλημμένα συζητήσει στο γραφείο την απόλυτη, ολοκληρωτική της εξαφάνιση από εμάς, από όλους μας. Της έχουμε αφήσει όλοι σε ανύποπτους χρόνους μηνύματα, όπως ακριβώς έχουμε κάνει και με τον Ανδρέα -νομίζω ότι οι δυο τους κρατάνε την ίδια στάση. Ποτέ, μα ποτέ, δεν υπήρχε οποιαδήποτε απάντηση από τη Δήμητρα. Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήθελε τίποτα να της θυμίζει το παρελθόν. Και ενδεχομένως πιστεύαμε ότι ήμασταν κοντά της και φίλοι της, στην ουσία όμως εκείνη είχε ένα προστατευτικό μπροστά της και εμείς φτάναμε μέχρι εκεί όπου εκείνη ήθελε. Λάθος δικό μας που πιστέψαμε ότι είχαμε ξεπεράσει αυτό το όριο» συνέχισε.

 Τέλος, εξήγησε: «Το θάρρος αυτό το παίρνω και κάνω αυτή τη συζήτηση εξαιτίας αυτού που είπα στην αρχή: Ότι η Δήμητρα δεν ήταν απλά ένας άνθρωπος που καθόταν στο πάνελ της εκπομπής, ήταν η γυναίκα του Ανδρέα Μικρούτσικου, ήταν ένα κορίτσι που ο γάμος της έγινε μεγάλο θέαμα και συζητήθηκε πάρα πολύ», ενώ έκλεισε το θέμα με τις προσωπικές της ευχές: «Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στη ζωή σου, Δήμητρα. Εγώ σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να σου ζήσει το μωρό, να είσαστε ευτυχισμένοι και να έχετε μια πολύ όμορφη οικογένεια, με υγεία και τύχη πάνω από όλα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook