Ιδιαίτερη διάκριση αποτελεί για τον Πλατανιά η βράβευση που θα γίνει από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών.
Η σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά:

Πολύ σημαντική και ουσιαστική διάκριση για την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων!
Η Χανιώτικη Π.Α.Ε. θα βραβευτεί από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών «για την από μέρους της αναγνώριση της προσφοράς των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην ομάδα της κι αποχώρησαν», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό ενημερωτικό έγγραφο, που εστάλη σήμερα από τον Π.Σ.Α.Π. στα Γραφεία του Πλατανιά.
«Η συμπεριφορά σας απέναντι στους συναδέλφους μας είναι αξιέπαινη κι επιθυμία μας είναι να την αναδείξουμε», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο ίδιο έγγραφο, γεγονός που αποτελεί μία ουσιαστική επιβράβευση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, η οποία όχι μόνο είναι απολύτως συνεπής στις οικονομικές και άλλες υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά διατηρεί μία εξαιρετική σχέση αμοιβαίας εκτίμησης ακόμη και μετά τη λήξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Η βράβευση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, στις 18.30, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα, κατά την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση του Π.Σ.Α.Π., «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή».
Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για την απόφασή της και εύχεται στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλα τα μέλη του Π.Σ.Α.Π., καλή χρονιά, με υγεία, δημιουργία και αισιοδοξία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook