Τελευταία ενημέρωση: 20:50

Δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς στα Χανιά, με πρωτοβουλία του Φόρουμ Μεταναστών και των εργαζομένων στο ΕΣΥ αντίστοιχα, με τη συμμετοχή φορέων και συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της πόλης.

\”Όχι άλλο αίμα\” το σύνθημα για την τραγωδία στο Φαρμακονήσι

Δεκάδες κόσμου που συμμείχε στην συγκέντρωση του Φόρουμ, κρατώντας πανό με το σύνθημα \”Όχι άλλο αίμα\”,  ένωσαν τη φωνή τους με τη διεθνή κατακραυγή που έχει προκαλέσει η τραγωδία ανοιχτά του Φαρμακονησίου, με θύματα δώδεκα προσφύγες από τη Συρία, (ανάμεσά τους τρεις γυναίκες, εννέα βρέφη και μικρά παιδιά).

Λίγο πριν τις 19:30, ξεκίνησε πορεία διαμαρτυρίας, με αφετηρία την πλατεία Δημοτικής Αγοράς και κατάληξη στο Λιμεναρχείο Χανίων στο Παλιό Λιμάνι.

\"\"

Οι συγκεντρωμένοι, αφού παρέμειναν για λίγη ώρα έξω από το κτίριο του Λιμεναρχείου, φωνάζοντας συνθήματα, αποχώρησαν, ολοκληρώνοντας την πορεία διαμαρτυρίας.

\"\"
\"\"

Επίσης, τη δεύτερη συγκέντρωση, την κινητοποίηση για την προάσπιση της δημόσιας υγείας, στήριξαν με την παρουσία τους μέλη της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook