Η εποχή Κατσιγιάννη ξεκίνησε και επίσημα στο διοικητικό κομμάτι του Α.Ο. Χανιά, μετά την Γενική Συνέλευση της Παρασκευής (24/01).
Η πρόταση του κ. Κατσιγιάννη για 11μελές Δ.Σ. με 10 δικούς τους συνεργάτες και τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη (πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Καραμουσαδάκη) στηρίχθηκε από όλους τους μετόχους που συμμετείχαν στην Γ.Σ., με την διαφορά ότι ο Δημήτρης Βιριράκης, εξαίρεσε από τους Σταγάκη και Γκέκα, ψηφίζοντας τους μέχρι πέρσι συνοδοιπόρους στη διοίκηση του ΑΟΧ, Ντερμανάκη και Λαγομιτζή, ενώ ο Αδάμ Αρετάκης εξαίρεσε τον Γκέκα και ψήφισε κι αυτός τον Ντερμανάκη.
Μέσα σε ενωτικό κλίμα έγινε η Γ.Σ., με τον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Νότη Ψυλλάκη να αναλαμβάνει πρόεδρος της διαδικασίας, η οποία ξεκίνησε με τον οικονομικό απολογισμό, που παρουσίασε ο λογιστής της ΠΑΕ Βασίλης Λενταράκης. 
Ενωτική διάθεση έδειξε με τον λόγο του ο παλιός πρόεδρος της ομάδας Κωστής Σγουράκης, που συνεχάρη τον κ. Κατσιγιάννη για το γεγονός ότι έχει 2η την ομάδα στη Football League, προτρέποντάς τον παράλληλα να μην κλείσει την \”πόρτα\” της ΠΑΕ σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τόσα χρόνια.
Στο ίδιο μήκος κύματος, του ενωτικού κλίματος δηλαδή, κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις των μετόχων κ. Πάτερου, Ψυλλάκη, Αρετάκη, του προέδρου του Ερασιτέχνη π. Καραμουσαδάκη, του Ευθυμάκη, του απερχόμενου μέλους του Δ.Σ. Ρουκουτάκη, αλλά και του Βιριράκη, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν, είναι και θα είναι ΑΟΧ και θα στηρίζει τον εκάστοτε πρόεδρο, που βάζει λεφτά για το καλό της ομάδας. 
Ο κ. Κατσιγιάννης εξήγησε το πως βρέθηκε να ηγείται της νέας προσπάθειας του ΑΟΧ, αναφέροντας ότι δέχθηκε και αρκετή λάσπη και ψευδές επιθέσεις, ενώ παράλληλα τόνισε ότι αυτός και ο κ. Ευθυμάκης βρήκαν χρέη παλαιότερων διοικήσεων περίπου 160.000 ευρώ. 
Παράλληλα εγκρίθηκε παμψηφεί η αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά 600.000 ευρώ, εκ των οποίων το μισό ποσό είναι από την προηγούμενη αύξηση που εγκρίθηκε οικονομικά, αλλά όχι νομικά, και το άλλο μισό από τις φετινές δαπάνες της ομάδας.

Την υποψηφιότητά του, δηλώνοντας πως τάσσεται με την πρόταση του Κατσιγιάννη, απέσυρε ο Γιάννης Στεφανάκης, ενώ επίσης δεν δήλωσαν υποψηφιότητα τελικά οι Νεκτάριος Λεφάκης και Αντώνης Βασιλομιχελάκης.

Νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά είναι ο Νίκος Κατσιγιάννης, με α\’ αντιπρόεδρο τον Γιώργο Τσίγκο, β\’ τον Κώστα Παρασκάκη και γ\’ τον π. Ιωάννη Καραμουσαδάκη.
Μέλη είναι οι Νίκος Βαγιωνάκης, Σοφοκλής Κατσιγιάννης, Νεκτάριος Μαλαμαδάκης, Ευτύχης Σκουλούδης, Κώστας Τσουβαλάς, Γιάννης Σταγάκης, Κώστας Γκέκας.

\”Δώρο\” ο Μαραγκουδάκης!

Ως \”δώρο\” προς τον κόσμο ανακοινώθηκε από τον νέο πρόεδρο η συμφωνία με τον Μάρκο Μαραγκουδάκη, ενώ αναφέρθηκε ότι έχουν κατατεθεί προτάσεις σε Ν\’ Ντιαγέ και Σφορτσίνι (περισσότερα σε άλλο ρεπορτάζ).

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.

Η επίσημη ενημέρωση για την Γ.Σ.:
«Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ομάδας μας η οποία ήταν ανοιχτή για όλο τον κόσμο όπως και για τα ΜΜΕ. Πριν από την διαδικασία της ψηφοφορίας απέσυραν τις υποψηφιότητες τους οι κ.κ.  Αντώνης Βασιλομιχελάκης, Νεκτάριος Λεφάκης και Γιάννης Στεφανάκης. Κατά την γενική συνέλευση, εγκρίθηκε παμψηφεί η αύξηση του Μ.Κ. κατά εξακόσιες χιλιάδες ευρώ(600.000) με ποσοστό συμμετοχής μετοχών 94%. Η ψηφοφορία που ήταν ανοιχτή ανέδειξε το νέο 11 μελές  Δ.Σ το οποίο συγκροτήθηκε και σε σώμα αμέσως μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης.

Μετά το τέλος της ανακοίνωσης της εκλογής του ο πρόεδρος Νίκος Κατσιγιάννης ανακοίνωσε και την προφορική συμφωνία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Μαραγκουδάκη.
Αναλυτικά η σύνθεση του Δ.Σ. και οι ψήφοι που έλαβαν οι υποψήφιοι.
Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος με 9430 ψήφους ο Νικόλαος Κατσιγιάννης.
Α’ αντιπρόεδρος με 9430 ψήφους ο  Γεώργιος Τσίγκος.
Β’ αντιπρόεδρος με 9430 ψήφους ο Κωνσταντίνος Παρασκάκης
Γ΄ αντιπρόεδρος Πατήρ Ιωάννης Καραμουσαδάκης (πρόεδρος ερασιτέχνη)
Και μέλη οι κάτωθι
Βαγιωνάκης Νικόλαος 9430 ψήφοι
Κατσιγιάννης Σοφοκλής 9430 ψήφοι
Μαλαμαδάκης Νεκτάριος 9430 ψήφοι
Σκουλούδης Ευτύχιος 9430 ψήφοι
Τσουβαλάς Κωνσταντίνος 9430 ψήφοι
Σταγάκης Ιωάννης 8471 ψήφοι
Γκέκας Κωνσταντίνος 8461 ψήφοι»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook