Φουλ για δήμαρχος Θεσσαλονίκης πάει ο πρώην Α/ΓΕΣ στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Μετά από τις φήμες για ίδρυση νέου κόμματος, στο οποίο είτε θα ήταν επικεφαλής ,είτε εκ των κορυφαίων ηγετικών στελεχών, μετά από το ραντεβού με τον Βύρωνα Πολύδωρα και τις φήμες για την ένταξη στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ , τώρα ήρθε η σειρά της δημαρχίας Θεσσαλονίκης.

Ποιος τοποθετεί τον Φράγκο απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη;

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Παραπολιτικά με τίτλο “Κλείδωσαν οι γαλάζιοι δήμαρχοι” αναφέρει ότι στην συμπρωτεύουσα η ΝΔ θα κατέβει με υποψήφιο τον στρατηγό.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική αντιπαράθεση σε επίπεδο δημοτικών εκλογών. Από την μία ο στρατηγός και από την άλλη ο Μπουτάρης. Και οι δύο προσωπικότητες που προκαλούν με τις απόψεις τους, έχουν κοινό χαρακτηριστικό ότι διαθέτουν πολύ φανατικούς υποστηρικτές αλλά και ορκισμένους εχθρούς και βέβαια έχουν πολύ διαφορετικές απόψεις σε πολλά θέματα.

Ο στρατηγός συγγραφέας του βιβλίου “Ποια Τουρκία ποιοι Τούρκοι” θα κληθεί να αντιπαρατεθεί με τον Μπουτάρη που είναι υπέρ του ανοίγματος της συμπρωτεύουσας σε όσο το δυνατόν περισσότερους Τούρκους .

Η αλήθεια πάντως είναι ότι η επιλογή της ΝΔ -αν ισχύουν οι πληροφορίες- μοιάζει επιτυχημένη.

Μένει να δούμε σε περίπτωση που εκλεγεί αν θα υλοποιήσει κι αυτά που έλεγε στον Βενιζέλο. Τότε που του έταξε ότι στην παρέλαση του 2012 θα είχε φτιάξει και ιππικό.

onalert.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook