Το Σάββατο 18 Ιανουαρίου ο Παγκρήτιος Σύλλογος Ελλήνων Αιγυπτιωτών και Φίλων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Σοφία» στην Νέα Αλικαρνασσό. 
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου \”η κοπή της πίτας έγινε παρουσία των μελών, πολλών φίλων και υποστηρικτών του Συλλόγου μας. Ο Πρόεδρός μας Δρ. Ηλίας Παυλούσης Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος κόβοντας την πίτα βοηθούμενος από τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης κ.Καλλία Κωνσταντίνο ευχήθηκε αίσιον το ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2014, υγεία, χαρά και δύναμη σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη και φίλους του συλλόγου. 
Το φλουρί της πίτας έπεσε στον Ταμεία του Συλλόγου μας και το έπαθλο ήταν μια δωροεπιταγή 100€ ευγενώς προσφερθείσα από τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου μας κύριο ΣΥΦΡΗ ΓΙΩΡΓΟ, ιδιοκτήτη των καταστημάτων ένδυσης και υπόδησης «LA PUPA”. 
Την κοπή της πίτας ετίμησαν με την παρουσία τους ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ κ.Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, κύριος Σισαμάκης Ευάγγελος εκπροσωπόν τον ΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ.Κουράκη, ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ κ.Γιαλιτάκης Νικόλαος, οι εκπρόσωποι κληρικοί του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.Ειρηναίου, ο καθηγητής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ κ. ΚΑΛΛΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ κ. ADEL AMER και ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ «ΣΟΦΙΑ» κύριος Γεώργιος Γιαουρτάς.
Ο Πρόεδρος και Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος Δρ Ηλίας Α. Παυλούσης και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «ΣΟΦΙΑ» κύριο ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑ για την παραχώρηση της αίθουσας του Ξενοδοχείου του. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν στολισμένη με την Ελληνική και την Αιγυπτιακή σημαία και ο επιχειρηματίας κ.Θεόδωρος Ιωακειμίδης ήρθε ντυμένος με Αιγυπτιακή αμφίεση προς κατάπληξη των παρευρισκομένων και οι οποίοι των χειροκρότησαν θερμότατα. 
Η τελετή τελείωσε τα μεσάνυχτα και όλοι αναφωνήσαμε στα Αραβικά «ΚΟΥΛΟΥ ΣΑΝΑ ΟΥ ΕΝΤΑ ΤΑΓΙΕΠ» που η πιστή μετάφραση στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ είναι «ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ».\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook