Όπως σας ενημέρωσε από το μεσημέρι της Δευτέρας (9/5) το flashnews.gr o Μανώλης Τζινευράκης επισημοποίησε το ενδιαφέρον του για συμμετοχή στο νέο σχήμα του ΑΟΧ. Η επιβεβαίωση της μεσημεριανής δημοσίευσής μας ήρθε λίγες ώρες αργότερα στα γραφεία της ομάδας όπου στενός συγγενής του προέδρου του Αγ. Δημητρίου γνωστοποίησε στους μετόχους της ΠΑΕ την πρόθεση του να αναμιχθεί στα κοινά των «μπλε».

 

Το θέμα που βγήκε ουσιαστικά από την Γενική Συνέλευση ήταν αυτό, ενώ θα γίνει επαναληπτική την Δευτέρα 23 Μαΐου όπου και θα κριθεί οριστικά η επόμενη μέρα στα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά. Πέρα από αυτό η Γ.Σ. διεξήχθη μέσα σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν επι τάπητος αρκετά ζητήματα. Αυτό στο οποίο επικεντρώθηκε η συζήτηση ήταν το ποσό του χρέους που έχει η ο ομάδα και υπολογίζεται τελικά κοντά στις 200.000.

Ακόμα μια φορά ο επίτιμος πρόεδρος του ΑΟΧ, Νότης Ψυλλάκης, εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει μαζί με την παρέα των φίλων του επιχειρηματιών την ομάδα με την προϋπόθεση να ξεκαθαριστεί πόσο είναι το χρέος που έχει η ομάδα. Μάλιστα με αφορμή και το ενδιαφέρον του Μανώλη Τζινευράκη τόνισε ότι τις επόμενες μέρες θα έχει συνάντηση μαζί του για να διαπιστώσει και ο ίδιος τις προθέσεις του Χανιώτη επιχειρηματία και αν μπορεί να υπάρξει σύμπλευση.

Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Μαμιδάκη (Jet Oil), Βαγγέλης Προκοπάκης, έκανε γνωστό στην συνέλευση ότι η βασική μέτοχος της ομάδας θα συνεχίσει να συνδράμει με το ίδιο ποσοστό.

Με αγωνία βέβαια περίμενε τα νέα και ο κόσμος του ΑΟΧ που έδωσε δυναμικό παρόν έξω από τα γραφεία μέχρι αργά το βράδυ όπου και ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 23 Μαΐου όπου υπήρξε η αισιοδοξία ότι θα βγει κάτι καλό για την ομάδα και το μέλλον θα είναι ευοίωνο.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook