Η κόντρα του πρώην ζευγαριού, σύμφωνα με το περιοδικό «Υes», έχει «αγριέψει» για τα καλά: «Θα σ’ τα πάρω όλα», απαντά ο Γιάννης Λάτσιος και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να κάνει και δεύτερη αγωγή!

«Μόνο εγώ πλήρωνα. Εγώ έδινα όλα μου τα λεφτά για να καλύψω τα έξοδα της οικογένειάς μου, ενώ εκείνη τα μάζευε για να κάνει επενδύσεις σε ακίνητα ή να τα προσθέτει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα έκανε αυτή την περιουσία. Ήμουν ο μοναδικός που έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς μου ήταν σαφώς κατά πολύ ανώτερο του μέσου όρου», υποστηρίζει, κατά το δημοσίευμα πάντα, ο διευθυντής του ΑΝΤ1, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους ζητά τα 1.600.000 ευρώ.

Βαθιά έβαζε το χέρι στην τσέπη ο Γιάννης Λάτσιος, με αποτέλεσμα, κατά τους ισχυρισμούς του, όταν διαλύθηκε ο γάμος να έχει ελάχιστες καταθέσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς του και από όλα τα ακίνητα που απέκτησε η πρώην σύζυγος την περίοδο που ήταν παντρεμένοι (σε Μελίσσια, Κορώνεια και Κάρυστο), να έχει στην κατοχή του μόνο το 25% του σπιτιού στα Μελίσσια όπου διαμένει ακόμη και σήμερα η Ελένη μαζί με τα τρία τους παιδιά, αλλά και τον νυν σύντροφό της.

Ο Γιάννης Λάτσιος δεν έκρυψε ότι το ποσό που έδωσε στο διάστημα που ήταν παντρεμένος άγγιξε τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και, μάλιστα, μόνο οι αποδείξεις που προσκόμισε ως αποδεικτικά στοιχεία στην αγωγή του ξεπερνούν τα 2.350.000 ευρώ.

«Εάν δεν παρείχα και δεν κάλυπτα με την ανάλωση της δικής μου περιουσίας τα έξοδα, η εναγομένη δεν θα είχε τη δυνατότητα να τα διαθέσει στην απόκτηση, ακινήτων τα οποία και οδήγησαν στην τεράστια επαύξηση της περιουσίας της», αναφέρει κατά λέξη στην αγωγή που κατέθεσε σε βάρος της Ελένης.

apospasma.gr