Οι αρχές του Suffolk County συνέλαβαν τον 24χρονο σχιζοφρενή Sean Farrel που σκότωσε τη μητέρα του στο θάνατο, χτυπώντας τη με ένα τσεκούρι στο κεφάλι. Αφού χτύπησε θανάσιμα την 45χρονη μητέρα του Bonnie Farrell στο δωμάτιο της, εγκατέλειψε το άψυχο σώμα της και εξαφανίστηκε. Το πτώμα βρήκε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας λίγες ώρες αργότερα. Οι αστυνομικές αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του σχιζοφρενή μητροκτόνου, την Πέμπτη το βράδυ.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, η γιαγιά του Farrell, Letitia Dunn, είπε στις αρχές ότι ο εγγονός της, της ομολόγησε την δολοφονία στις 15 Δεκεμβρίου, έξι ημέρες μετά το τραγικό γεγονός. «O Sean ήταν φοβισμένος και ομολόγησε. Μου είπε ότι σκότωσε τη μητέρα του και κόρη μου, ότι ήταν εγωιστής και έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει» είπε η Dunn στις αρχές.

Άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον είπαν ότι ο Sean έπασχε από σχιζοφρένεια και είχε σταματήσει να παίρνει τη φαρμακευτική αγωγή του. «Είναι μία διπλή οικογενειακή τραγωδία» είπε ο παππούς της οικογένειαας Eugene Dunn. «Χάσαμε δύο ανθρώπους, όχι έναν».

protothema.gr