Για διακίνηση κάνναβης σε προαύλιο δημοτικού σχολείου στη Λάρισα συνελήφθησαν σήμερα δύο αδέλφια, ηλικίας 20 και 24 ετών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 20χρονος διακινούσε ποσότητες κάνναβης από προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου της πόλης, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό επιτήρηση το χώρο.

Χθες το απόγευμα, τα δύο αδέρφια εντοπίστηκαν στο σημείο και αφού αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών για τράπηκαν σε φυγή.

Ακολούθησε έρευνα στο χώρο, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες ανάμεσα σε δύο θάμνους δύο νάιλον συσκευασίες με ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 318,7 γραμμαρίων.

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών για τον εντοπισμό των δύο αδερφών είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό στο σπίτι τους και τη σύλληψή τους σήμερα το πρωί.

Επιπλέον, στην κατοχή τους αλλά και σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι τους βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των σαράντα 40 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η κατασχεθείσα ποσότητα κάνναβης προοριζόταν για εμπορία από τα δύο αδέρφια από κοινού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook