Η Τζέισι Ντιούγκαρντ, η οποία επί 18 χρόνια ήταν όμηρος σε μυστική τοποθεσία, βιάστηκε επανειλημμένως κι έκανε δύο παιδιά με τον απαγωγέα της, πρόκειται να εκδώσει τα απομνημονεύματά της, όπως ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο εκδότης της.

Η Ντιούγκαρντ, 31 ετών σήμερα, απήχθη από δρόμο της Καλιφόρνιας όταν ήταν μόλις 11 ετών και εντοπίστηκε 18 χρόνια αργότερα όταν ένας αστυνομικός θεώρησε ύποπτες τις κινήσεις του απαγωγέα της, Φίλιπ Γκαρίντο, το 2009.

Τόσο ο Γκαρίντο όσο και η σύζυγός του Νάνσι δήλωσαν ένοχοι για τις κατηγορίες της απαγωγής και της σεξουαλικής κακοποίησης τον περασμένο μήνα και στις 2 Ιουνίου αναμένεται να καταδικαστούν σε ισόβια κάθειρξη.

Στο βιβλίο της, το οποίο θα τιτλοφορείται \”Μία Κλεμμένη Ζωή\”, η Ντιούγκαρντ θα αφηγηθεί \”λεπτομερώς την δοκιμασία της\”. Θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκδότης της Simon & Schuster.

Η Ντιούγκαρντ, η οποία σήμερα ζει σε άγνωστη τοποθεσία μαζί με τις δύο κόρες της και άλλα συγγενικά της πρόσωπα, έχει ήδη λάβει αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων από την πολιτεία της Καλιφόρνιας, οι δικαστικές αρχές της οποίας απάλλαξαν αρχικά τον Γκαρίντο παρότι βρισκόταν υπό αστυνομική επιτήρηση για την απαγωγή και τον βιασμό μίας γυναίκας την δεκαετία του \’70.

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook