Πρώτη ενημέρωση 22.38

Ματαία είχαν στηθεί όπως φαίνεται δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ έξω από την ταβέρνα "Σοκάκι" στη Χερσόνησο όπου είχε διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες ότι θα γίνονταν ο αρραβώνας του Ανδρέα Παπανδρέου, γιου του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την εκλεκτή της καρδιάς του Πωλίνα Πατραμάνη.

Δεκάδες paparazzi που έχουν έρθει και από την Αθήνα για να απαθανατίσουν το ευτυχές γεγονός είχαν στηθεί από νωρίς έξω από την ταβέρνα το «Σοκάκι», η οποία αποδείχτηκε πρώτης τάξεως "μπανανόφλουδα" προκειμένου να αποπροσανατολιστούν οι δημοσιογράφοι και να παραμείνουν μακριά από το πραγματικό σημείο όπου θα γίνει ο αρραβώνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ζευγάρι με τις οικογένειες και λίγους εκλεκτούς καλεσμένους, βρίσκονται σε σπίτι όπου και θα γίνει τελικά το γλέντι μακριά από αδιάκριτα βλέμματα.

Δεν είναι λίγοι βέβαια αυτοί που υποστηρίζουν ότι η έκταση και η δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός αλλά και η αποκάλυψη του χώρου που θα διεξάγονταν το γλέντι, ανάγκασε τις οικογένειες να αλλάξουν τελευταία στιγμή τα σχέδια τους και να πραγματοποιήσουν τον αρραβώνα σε σπίτι.

Oι ιδιοκτήτες της ταβέρνας άφησαν να εννοηθεί, όπως μεταδίδουν και αθηναϊκά μέσα,  ότι περίμεναν τα μέλη της οικογένειας  γύρω στις 18.30 για να κανονιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.


φωτο από την ταβέρνα

Όμως πριν από περίπου δύο ώρες έλαβαν ειδοποίηση, όπως λέγεται,  και φορτηγά αυτοκίνητα με παραδοσιακά κρητικά εδέσματα αναχώρησαν από την ταβέρνα,  προκειμένου αυτά να μεταφερθούν στον τελικό τόπο διεξαγωγής των αρραβώνων, όπου παραμένει μυστικός.

Flashnews.gr