Με βροχές θα αρχίσει η νέα εβδομάδα για την Κρήτη. Τα σημερινά καιρικά φαινόμενα ωστόσο, θα διατηρηθούν μέχρι και την Τρίτη κυρίως στα Χανιά.

Βροχή και κρύο θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τη Δευτέρα. Τα καιρικά αυτά φαινόμενα θα διατηρηθούν και την Τρίτη κυρίως στα Χανιά ενώ στους υπόλοιπους νομούς θα εξασθενήσουν μέχρι το βράδυ της Τρίτης. 

Βελτίωση του καιρού σε όλη την Κρήτη αναμένεται από Τετάρτη.

Χανιά

Τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-10 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί και απο το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους εντάσεως 3 μποφόρ.

Την Τρίτη θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8-12 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Τη Δευτέρα προβλέπεται βροχή και στο Ρέθυμνο με τη θερμοκρασία να φτάνει η μέγιστη τους 11 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις το πρωί από το βράδυ όμως θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-14 βαθμούς κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.

Ηράκλειο

Τη Δευτέρα θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 11 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ

Την Τρίτη θα έχει αίθριο καιρό το πρωί από το βράδυ όμως θα εκδηλωθεί βροχή. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11-15 βαθμούς και τους ανέμους να πνέους νότιοι 4-5 μποφόρ

Ιεράπετρα



Τη Δευτέρα αναμένεται πιθανή βροχή με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8-10 βαθμούς και τους ανέμους να πνέουν βόρειοι 3 μποφόρ

Την Τρίτη θα εκδηλωθεί αραιή συννεφιά και το βράδυ θα σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-13 βαθμούς κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4-5 μποφόρ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook