Σε μια όμορφη εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Πετροκεφαλίου και παρουσία του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη ,ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε έδωσε και ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ.Γιώργος Στειακάκης αφού ο γιός του Ζαχαρίας Στειακάκης είναι ο πρόεδρος του συλλόγου που έκανε και τον απολογισμό της δράσης του.

Ο κ.Στειακάκης και τα μέλη του Δ.Σ αφού αντάλλαξαν ευχές ,ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για τη στήριξη στο έργο τους αλλά και για την αίθουσαν που ο Δήμος παραχώρησε για τις δραστηριότητες του συλλόγου.

Επίσης παρουσία κατοίκων της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης ,των Ιερέων της Ενορίας ,του Δημάρχου Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη που προσκλήθηκε και παραβρεθηκε και Αντιδημάρχων πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτιστικού συλλόγου Αγίας Αικατερίνης .

Είχε προηγηθεί Θεία Λειτουργία ενώ στη συνέχεια ο Δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Μηνά Μαυροειδή τα μέλη του Δ.Σ και τους κατοίκους οι οποίοι του έθεσαν και διάφορα ζητήματα που αφορούν την περιοχή.

Όπως είπε ο κ.Κουράκης άμεσα οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι θα επισκεφθούν τη συνοικία και θα έχουν συνάντηση μαζί τους για όλα τα θέματα.