Ο Α.Ο. Χανιά πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο Βόλο, σκοράροντας στα 47 δευτερόλεπτα με τον Πάγκαλο, αλλά παρότι άντεξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου στην πίεση του Ολυμπιακού, τελικά οδηγήθηκε στην ήττα με 2-1 από δικά του λάθη, στην επανάληψη.
Ο εκ των κορυφαίων παικτών του ΑΟΧ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Παπατζίκος με αυτογκόλ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στα 16 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β\’ μέρους, σε φάση πάντως που ξεκίνησε με τον Γκούρμα να σεντράρει από θέση οφσάιντ!
Σαν να μην έφτανε αυτό η άμυνα της Χανιώτικης ομάδας δεν έπαιξε σωστά το οφσάιντ στο 60\’ και ο Ρόκας έβγαλε μόνο του Δεινόπαπα, που σκόραρε για το τελικό 2-1.

Στο 52\’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, αλλά ο Βασιλόγιαννης δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το λάθος του Γεωργίου, με τον Γκούρμα να σώζει στη γραμμή, ενώ στο 82\’ ο τερματοφύλακας των \”ερυθρόλευκων\” αρνήθηκε το γκολ στον Κοσταντίνοφ.

Φάσεις-γκολ
1\’ ΓΚΟΛ: Ο Βασιλόγιαννης πάσαρε στον Σκάρο, που έβγαλε ιδανική σέντρα στην \”καρδιά\” της περιοχής του Γεωργίου για τον Πάγκαλο, που με ιδανικό πλασέ στην κίνηση \”παγώνει\” το ΕΑΚ Βόλου (0-1).
4\’ Έμμεσο φάουλ για τον ΑΟΧ, με τον Πάγκαλο να πασάρει στον Βαλλιάνο, το σουτ του οποίου διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Γεωργίου, στερώντας από τον ΑΟΧ το 0-2.
9\’ Σουτ του Καπετάνου άουτ. 
24\’ Φάουλ του Κατσίκη, πρώτη κεφαλιά από τον Μελίσση, δεύτερη από τον Γκούρμα, στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου η μπάλα. 
25\’ Σουτ του Μπρέσκα κοντράρει στον Παπατζίκο και καταλήγει κόρνερ. 
28\’ Στην πλάτη της άμυνας ο Καπετάνος, τον οποίο σταματάει με εξαιρετικό τάκλιν ο Ζντράβκοβιτς.
30\’ Σέντρα του Μπρέσκα, κεφαλιά του Γκούρμα προς τον επερχόμενο Κατσίκη, που δεν πιάνει καλά το σουτ και δεν μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
37\’ Ο Γκούρμα από θέση βολής μέσα στην περιοχή σουτάρει ψηλά άουτ.
46\’ ΓΚΟΛ: Ο Δεινόπαπας βγάζει στον Γκούρμα, που βρίσκεται σε θέση οφσάιντ και σεντράρει, με τον Παπατζίκο να μπερδεύεται προσπαθώντας να σταματήσει τη μπάλα και να τη στέλνει στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (1-1).
51\’ Σουτ του Μπρέσκα αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος.
52\’ Φάουλ του Βαλλιάνου, ο Γεωργίου χάνει τη μπάλα και ο Βασιλόγιαννης προσπαθεί να τη σπρώξει στα δίχτυα, με τον Γκούρμα να σώζει στη γραμμή προ του Πάγκαλου!
60\’ ΓΚΟΛ: Κάθετη πάσα του Ρόκα στον Δεινόπαπα, ο Παγώνης δεν προλαβαίνει να τραβηχτεί και η \”χρυσή\” αλλαγή των γηπεδούχων με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 2-1.
81\’ Σουτ του Κοσταντίνοφ από πλάγια θέση αποκρούει ο Γεωργίου.
85\’ Σουτ του Γκούρμα μπλοκάρει ο Θεοδωρόπουλος.

Ολυμπιακός Βόλου: Γεωργίου, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Κατσιαρός, Ολίσε (57\’ Πινδώνης), Ρόκας, Κατσίκης (86\’ Κωστούλας), Μπρέσκα, Καπετάνος (46\’ Δεινόπαπας), Γκούρμα

Α.Ο. Χανιά: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Ζντράβκοβιτς, Παπατζίκος, Χατζηισαΐας, Γκούμας, Βασιλόγιαννης, Πάγκαλος, Σκάρος (74\’ Κοσταντίνοφ), Βαλλιάνος (61\’ Μπουντόπουλος), Πότσι (83\’ Λουκίνας).

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook