Τη θέση 44χρονης η οποία είχε εδώ και μήνες είχε πεθάνει προσπάθησε να πάρει 45χρονη στις Μοίρες Ηρακλείου. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει στο δελτίο της η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου η 45χρονη πλαστογραφώντας στοιχεία της θανούσης καθώς και το δίπλωμα οδήγησης της ζήτησε μέσω ΦΑΞ από τα ΕΛ.ΤΑ Μοιρών προς την Υπηρεσία Καρτών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με έδρα την  Αθήνα την ανανέωση δύο χρεωστικών καρτών και οι οποίες ήταν συνδεδεμένες με ανάλογους λογαριασμούς.

Ο διευθυντής του καταστήματος Μοιρών αντιλήφθηκε όμως την απάτη μετά και από σχετικό έλεγχο και  ενημέρωσε τηλεφωνικά την 45χρονη ημεδαπή,   η οποία παρουσιαζόταν ως 44χρονη θανούσα  ότι θα πρέπει να προσέλθει αυτοπροσώπως στο τοπικό κατάστημα για την κατάθεση εξουσιοδότησης σχετικά με την ανάληψη μετρητών από τους  ως άνω λογαριασμούς καθώς  και για την επανέκδοση της κάρτα ανάληψης.

Μετά από όλα αυτά η 45χρονη αφού συνέταξε εξουσιοδότηση με  στοιχεία και υπογραφή της 44χρονης  θανούσας , την προσκόμισε στο Κ.Ε.Π. ΜΟΙΡΩΝ φέροντας μαζί της την άδεια ικανότητας οδήγησης 44χρονης θανούσας για τη θεώρηση του γνήσιου της υπογραφής πράγμα το οποίο έγινε , εξουσιοδοτώντας με το πλαστό αυτό έγγραφό το 45χρονο ημεδαπό συλληφθέντα για τις ανωτέρω αναφερόμενες ενέργειες ανάληψης και ανανέωσης.

Προκειμένου να ολοκληρώσει τις σχετικές ενέργειες ο 45χρονος πήγε  στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (κατάστημα Μοιρών) για να πραγματοποιήσει τις αναφερόμενες σε αυτό ενέργειες όπου και συνελλήφθη από Αστυνομικούς ΑΤ Μοιρών ενώ 45χρονη  προσήλθε αυθόρμητα στο Α.Τ. Μοιρών όπου και συνελλήφθη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook