Ένας διεθνής Αλγερινός αμυντικός, που έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της χώρας του, αναμένεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Χανιώτικη ομάδα θα ντύσει στα ερυθρόλευκα τον Αντάρ Γιαχία, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί το 2011 για τον Ολυμπιακό!
Πρόκειται για πολύπειρο αμυντικό, που αγωνίζεται στην πρωτοπόρο της Τυνησίας, Εσπεράνς Σπορτίβ. 
Είναι γεννημένος στις 28 Μαρτίου 1982 στη Γαλλία, με ρίζες από την Αλγερία, στην εθνική ομάδα της οποίας μετράει 53 συμμετοχές και 6 γκολ. Σε νεαρή ηλικία πέρασε από Σοσό και Ίντερ, έχοντας συμμετοχές με τις Εθνικές ομάδες U16 και U18 της Γαλλίας. 
Η ομάδα του Μιλάνου τον έδωσε δανεικό στην Μπαστιά, η οποία εν τέλει τον έκανε δικό της. Στη γαλλική ομάδα μέτρησε συνολικά 78 συμμετοχές με 2 γκολ. 
Επόμενος σταθμός του ήταν η Νις (30 συμμετοχές), ενώ σημαντική παρουσία είχε και στη Γερμανία, με τη φανέλα της Μπόχουμ (119 συμμετοχές-7 γκολ.). 
Για μία χρονιά αγωνίστηκε στην Αλ Νασρ στη Σαουδική Αραβία. Στη συνέχεια επέστρεψε στη Γερμανία για λογαριασμό της Καϊζερσλάουτερν (11 συμμετοχές), ενώ τη φετινή σεζόν βρέθηκε στην Τυνησία για λογαριασμό τη Εσπεράνς.

Λ. Αντ.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook