Στο ψυχολογικό σοκ του αυτογκόλ του Παπατζίκου, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει ο ΑΟΧ, στάθηκε ο Μουράτ Σεροπιάν.
Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας σημείωσε ότι δίκαια ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πρωταθλητής!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως δημοσιεύονται στο magnesiasports.gr:
«Ήρθαμε σήμερα στον Βόλο για να κάνουμε το παιχνίδι μας, σεβόμενοι και υπολογίζοντας και το όνομα και την αξία του αντιπάλου. Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι και ήμασταν τυχεροί κατά κάποιο τρόπο να ανοίξουμε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού το σκορ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κλείσουμε τους χώρους. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε, στο δεύτερο προδοθήκαμε από τον ίδιο μας τον εαυτό και ισοφάρισε ο αντίπαλος γρήγορα. Στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε το ψυχολογικό σοκ, δεχτήκαμε ένα δεύτερο και έτσι το παιχνίδι εξελίχθηκε εύκολα για τον αντίπαλο σε σημείο όπως το ήθελε εκείνος. Προσπαθήσαμε με τις αλλαγές, αλλά η εμπειρία του αντιπάλου δεν μας έδωσε την ευκαιρία. Δίκαιο το σκορ και δίκαια ο Ολυμπιακός Βόλου είναι πρωταθλητής.  
Με ενοχλεί η καλύτερη ομάδα του ομίλου να λέει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι ότι δεν υπάρχει fair play. Δεν είμαστε ομάδα που κάνει καθυστερήσεις. Το Fair Play είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ανάλογα με τον αντίπαλο που έχεις πρέπει να σέβεσαι και τους κανόνες του ποδοσφαίρου». 

Για φωτογραφίες του αγώνα από το magnesiasports.gr πατήστε ΕΔΩ.

Ρόκα: «Κερδίσαμε ένα από τους πιο δύσκολους αντιπάλους»

Ως έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους χαρακτήρισε τον Α.Ο. Χανιά ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Μάνουελ Ρόκα.

Αναλυτικά:

«Σήμερα κερδίσαμε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που είχαμε εδώ στην έδρα μας. Δεχτήκαμε στην αρχή από το πρώτο λάθος που κάναμε ένα γκολ. Όταν γίνεται ένα τέτοιο λάθος, εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτό το λάθος, ο πρώτος υπεύθυνος. Θέλουμε θεωρητικά να ρισκάρουμε την μπάλα έως ένα σημείο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία από πίσω, ώστε να μην παίξουμε με μεγάλες μπαλιές. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο σίγουροι στο passing game. Μετά είχαμε όλες τις προϋποθέσεις, όλες τις ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν βγήκε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο στο πρώτο λεπτό βάλαμε ένα γκολ, που εντάξει εγώ δεν το πανηγύρισα. Νομίζω ότι πρέπει να ζητήσω συγνώμη όπως στο τένις, γιατί λες συγνώμη δεν θέλω να κερδίσω με τέτοιο γκολ. Είναι σαν να ακουμπάει η μπάλα και να πηγαίνει μέσα. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Όταν προσπαθείς και έχεις όλες αυτές τις ευκαιρίες πάντα έχεις την τύχη μαζί σου. Πολλές φορές πατήσαμε την περιοχή του αντιπάλου, αλλά είχαμε δυσκολίες να πετύχουμε το γκολ.

Οι οδηγίες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οπωσδήποτε να μη δεχθούμε δεύτερο γκολ, το πετύχαμε, πήραμε το αποτέλεσμα, μετράει αυτό, αλλά μετράει και ότι είχαμε το παιχνίδι για εμάς. Ότι είχαμε δηλαδή την μπάλα στα πόδια. Παρά τα λάθη, το πλάνο μας το πετύχαμε. Συγχαρητήρια λοιπόν γι αυτό στους παίκτες».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook