Ο 19χρονος Μάρκους Αγκουιλάρ ήταν ο νεαρός που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Μέριλαντ και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση των τοπικών αρχών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 19χρονος που ζούσε με τη μητέρα του σε κοντινό προάστιο της Ουάσινγκτον, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη για ποιους λόγους σκότωσε δύο νεαρούς στο εμπορικό κέντρο Mall in Columbia, το οποίο βρίσκεται μόλις 32 χιλιόμετρα δυτικά της Βαλτιμόρης, πριν –από ότι φαίνεται- αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να συνδέει τον Αγκουιλάρ με τα δύο θύματα, τα οποία εργάζονταν σε κατάστημα ρούχων στο εμπορικό κέντρο, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο αρχηγός της αστυνομίας της κομητείας Χάουαρντ, Μπιλ ΜακΜάχον.

«Δεν έχουμε βρει ακόμα να υπάρχει καμία προφανής ένδειξη ότι ο ένοπλος γνώριζε τα θύματά του».

Ο Αγκουιλάρ πυροβόλησε 6 έως 8 φορές με μία καραμπίνα, σκοτώνοντας της Μπριάνα Μπενλόλο, 21 ετών και τον Τάιλερ Τζόνσον, 25 ετών, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ένας άνθρωπος, ο οποίος βρισκόταν σε χαμηλότερο όροφο του εμπορικού, υπέστη τραυματισμό στο πόδι, ενώ 4 ακόμα άτομα τραυματίστηκαν από το χάος που ακολούθησε των πυροβολισμών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook