Όρκο δεν παίρνουμε και ειλικρινά δεν ξέρουμε γιατί ξαφνικά όλες μα όλες οι κυρίες του σταρ-σύστεμ αγάπησαν τόσο πολύ το κορμί τους και θέλουν ντε και καλά να το αγαπήσουμε κι εμείς. 

Τελευταία εμμονή το ολόσωμο κορμάκι χωρίς τίποτε άλλο. Άντε να φορέσουν κανένα 15ποντο τακούνι. Έτσι είναι εκεί πέρα στην άλλη όχθη του Ατλαντικού τα απλά καθημερινά πράγματα. 

Εμείς χάρες δεν κάνουμε σε κανέναν και τη γνώμη μας τη λέμε μπαμ και κάτω και όποιον πάρει ο χάρος. Ας δούμε πώς κυκλοφορεί το γνωστό και μη εξαιρετέο σινάφι στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού τον τελευταίο καιρό και ας ελπίσουμε να διαβάσει αυτά που θα γράψουμε μπας και βάλει μυαλό…

Beyonce 


\"\"

Μαύρο, διχτυωτό καλσόν και έμπλαστρο για την γνωστή καλλιτέχνιδα πάνω στην σκηνή. Αυτή η εμβόλιμη μαύρη δαντέλα, λες και έκοψε το σεμεδάκι της γιαγιάς, το έβαψε και το έραψε στα γρήγορα στο ρούχο για να εντυπωσιάσει, είναι το λιγότερο καταστροφικό. Καταστροφική και η πόζα. Είναι σα να μας λέει η κυρία «Πίσω και σας έφαγα. Εγώ δεν σηκώνω κουβέντα». Ούτε κι εμείς. 

Βritney Spears 


\"\"

Εδώ υπάρχει μια εμμονή με σαδομαζοχιστικά βίτσια, είναι ξεκάθαρο. Η άλλοτε αγαπημένη της Αμερικής, αφού πέρασε μια περίοδο που δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε (και δεν είμαστε σίγουροι εάν αυτή η περίοδος έχει τελειώσει), είδε ότι η καριέρα της είναι πια ανύπαρκτη και κατέληξε εκεί που καταλήγουν οι ξεπεσμένοι. Στο Λας Βέγκας. Στη σκηνή εμφανίζεται έτσι μπας και συγκινήσει το κοινό της που είναι πια λιγοστό. Φήμες λένε πως δεν συγκινείται κανείς πια.

Christina Aguilera 


\"\"

Ίδια περίπτωση με τη Britney και μεγάλη ανταγωνίστριά της. Έπεσε με τα μούτρα στην καταστροφή η Britney; Το ίδιο κι αυτή. Εδώ βέβαια έχουμε κι ένα plus: την ξανθιά περούκα. Ελπίζουμε να μην κάνει καμιά ξαφνική κίνηση και βρεθεί η περούκα στα πατώματα, γιατί μετά η καριέρα θα βρεθεί στα σκουπίδια.

Jennifer Lopez 


\"\"

Θα σας πούμε μια σκέψη που κάνουμε. Αυτό το άρθρο θα χαρούν να το διαβάσουν οι αγαπητοί κύριοι. Δεν υπάρχει αμφιβολία γιατί.

Lady Gaga 


\"\"

Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακωστή; Γυαλί ηλίου βραδιάτικα, διάφανο κορμάκι (ένα χέρι κρύβει ό,τι μπορεί), μώλωπες στο πόδι, το τακούνι υποθέτουμε θα είναι τουλάχιστον 48 πόντους (η Gaga είναι κοντή ξέρετε και έχει κόμπλεξ), έτσι βγαίνει η Lady έξω, για να τη δουν οι θαυμαστές και να τη χαρούν. 

Madonna 


\"\"

Εσύ φταις για όλα. Εσύ τα ξεκίνησες. Με εκείνο το φιλμ, το βιβλίο που έβγαλες την δεκαετία του \’90 και τα βίντεο κλιπ. Το συνεχίζεις και σήμερα. Εσένα βλέπουν κι έχουν λυσσάξει όλες. Εντάξει, το παραδεχόμαστε όμως. Καμιά δεν το κάνει τόσο καλά όσο εσύ. Γιατί έχεις συνειδητοποιήσει ότι είσαι προϊόν και πουλάς ό,τι κάνεις για να βγάλεις χρήμα. Οι άλλες το κάνουν απλά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. 

Miley Cirus 


\"\"

Αυτό που λέγαμε ότι γίνεται για να κερδίσει κάποια τις εντυπώσεις; Ε ορίστε….

Rihanna 


\"\"

Άκρατος ερωτισμός στη σκηνή και εντυπωσιακά κοστούμια. Αυτό της φωτογραφίας είναι σεμνό για τη Rihanna που μας έχει συνηθίσει σε άκρως αισθησιακές πόζες, φορώντας λίγα και καλά. Τι λίγα και καλά δηλαδή, ορισμένες φορές δεν φορά ρούχα. Κάποτε που λέτε είχε κατέβει για ψώνια στο Μονακό, που πιο εκλεπτυσμένο μέρος δεν υπάρχει στον κόσμο, και φόρεσε μαγιό. Ίσως στα Μπαρμπέιντος, τη χώρα καταγωγής της, είναι αποδεκτό να κυκλοφορείς με τα ελάχιστα 24 ώρες το 24ωρο. 

Συμπέρασμα: Για τους διεθνείς σταρ το γούστο είναι ανύπαρκο…

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook