Ο κύβος ερρίφθη. Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου στις εκλογές της Άνοιξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο καταξιωμένος Ηρακλειώτης γιατρός μετά από σκέψη αποφάσισε να διεκδικήσει τη Λότζια και να πέσει στην εκλογική "αρένα" σε μια δύσκολη συγκυρία.

Είναι δεδομένο πως ο γιατρός θα έχει απέναντι του τον νυν δήμαρχο Ηρακλείου Γ. Κουράκη και τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και θα κληθεί να περάσει τη δεύτερη Κυριακή, περνώντας έναν από τους δύο ισχυρούς αντιπάλους.

Ο κ. Πασπάτης όπως είναι αναμενόμενο απολαμβάνει τη στήριξη της τοπική ΝΔ, μάλιστα αποτελούσε εξ αρχής την πρώτη επιλογή των γαλάζιων στο Ηράκλειο και έτσι αφού κάμφθηκαν οι αντιρρήσεις και προβληματισμοί του θα είναι τελικά υποψήφιος.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο κ. Πασπάτης έχει έρθει σε επαφή με επικεφαλής σημαντικών επιστημονικών φορέων του Ηρακλείου προκειμένου να τους πείσει να είναι υποψήφιοι. Το επόμενο διάστημα αναμένεται ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Μαν. Αλεξάκης