Στα πλαίσια του εορτασμού των 50 ετών συνεχούς δράσης και προσφοράς του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου, ξεκινάει μια ιδιαίτερη δράση προβολής της Κρήτης σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ειδικότερα, με τη συνεργασία και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Κρήτης, στις προσκλήσεις εορτασμού της 50κονταετίας του Ρ. Ο. Ηρακλείου που θα αποσταλούν στους Ροταριανούς Ομίλους όλου του κόσμου, θα υπάρχει ενσωματωμένο ένα ενημερωτικό πακέτο για την Κρήτη, που θα περιλαμβάνει το διαφημιστικό υλικό που έχει δημιουργήσει η Περιφέρεια Κρήτης.

Σκοπός της ενέργειας αυτής, είναι να διαφημιστεί με τον ιδανικότερο τρόπο η Κρήτη σε περισσότερες από 200 χώρες, στις οποίες δραστηριοποιούνται περίπου 33.000 Ροταριανοί Όμιλοι με 1.200.000 μέλη.

Ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου Μανόλης Φούμης, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την άδεια χρήσης του πολύτιμου αυτού υλικού και δήλωσε: «Έχουμε όλοι χρέος να ενισχύσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε την προσπάθεια που γίνετε για την προβολή του τόπου μας.

Ως Ροταριανοί, έχουμε τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με το διεθνές δίκτυο του Ρόταρυ και με αφορμή τον εορτασμό των 50 ετών του Ομίλου μας, την αξιοποιούμε.

Το συγκεκριμένο διαφημιστικό υλικό άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από καταπληκτικό και θα ήταν κρίμα να μην φτάσει σε κάθε γωνιά της γης. Δεν μπορούμε φυσικά να προδιαγράψουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας, είμαστε όμως βέβαιοι ότι τα σχόλια για την Κρήτη μας, μόνο θετικά θα είναι».