Εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο COSTAneoROMANTICA, που είναι το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας «COSTA CROSIERE», που προσέγγισε το λιμάνι του Ηρακλείου για τη φετινή χρονιά, σε σύνολο 41 αφίξεων για την ίδια εταιρεία, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Ιωάννης Μπρας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών, κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη.

Στα πλαίσια της επίσκεψης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών και ο κ. Μπρας ενημέρωσε τον καπετάνιο του πλοίου κ. Arena Pascuale, για σειρά έργων/παρεμβάσεων που έχει εκτελέσει η ΟΛΗ ΑΕ, για την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και των πληρωμάτων, αλλά και για τον μελλοντικό προγραμματισμό της Διοίκησης του Οργανισμού.

Το πλοίο που παρέμεινε στο λιμάνι του Ηρακλείου από τις 07:00-14:00, και μετέφερε 1555 επιβάτες και 685 μέλη πληρώματος, κατέπλευσε από την Σμύρνη, ενώ επόμενος προορισμός του είναι η Βαλέττα.
Επίσης, πάντα με την ευγενική προσφορά του Δήμου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε μικρή συναυλία από κουαρτέτο της Συμφωνικής Ορχήστρας της πόλης, στον Επιβατικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook