Φωτογραφίες – ντοκουμέντο από το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή στην πριγκίπισσα Diana έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για τις λήψεις ενός παπαράτσι, από το θανατηφόρο τροχαίο της πριγκίπισσας που βύθισε στο πένθος το βρετανικό λαό.
 
Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν μέσα από το ντοκιμαντερ για τη ζωή της που έχει γυριστεί και θα προβληθεί για πρώτη φορά στις Κάννες, από τον ηθοποιό Keith Allen και τον Mohammed Al Fayed, του οποίου ο γιος Dodi πέθανε με την Diana.

\"\"Το 90λεπτο φιλμ με τιν τίτλο \” Unlawful Killing\” θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες κοντινές λήψεις της Diana, λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση της Mercedes, στην οποία βρισκόταν στο Παρίσι. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά της Diana και τα ξανθά μαλλιά της θα βγουν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και θα κυκλοφορήσουν σε όλο τον κόσμο, εκτός από τη Βρετανία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το θανατηφόρο τροχαίο της Diana που είχε γίνει το 1997 στην πρωτεύουσα της Γαλλίας είχε σοκάρει τον κόσμο. Αν και οι παπαράτσι είχαν απαθανατίσει το νεκρό σώμα της πριγκίπισσας, αυτές οι φωτογραφίες δεν είχαν δει το φως της δημοσιότητας. Είχαν κυκλοφορήσει μόνο λίγες φωτογραφίες, πολύ αλλοιωμένες που δεν είχε εξακριβωθεί αν ήταν πραγματικές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook