Τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιο Δεικτάκη επισκέφτηκε σήμερα στο γραφείο του αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και τον ενημέρωσε για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της Ένωσης. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Μανόλης Ζαχαριουδάκης, οι Αντιπρόεδροι κ. Μανόλης Καλαιτζάκης, κα Ευτυχία Φλουρή και κα Μαρία Μαραγκάκη καθώς και ο κ. Γιάννης Κουφάκης.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκαν επίσης στη διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης Γυναικών Αστυνομικών, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο από 1 έως 5/10/2014 στο Λιμένα Χερσονήσου Ηρακλείου, και η οποία εκτός των επαγγελματικών θεμάτων, στοχεύει σε εκδηλώσεις που θα αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και θα φωτίζουν τις εξαιρετικές της πτυχές, στον πολιτισμό, στη γαστρονομία και στον τουρισμό.

Ο κ. Δεικτάκης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις δράσεις της Ένωσης και εκδήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του και την παρέμβαση του για την επιτυχή διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης Γυναικών Αστυνομικών, στο πνεύμα της συλλογικής προσπάθειας ώστε να επιτευχθεί ο απώτερος στόχος που είναι η ανάδειξη της Κρήτης, η ανάδειξη της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook