Προ μηνός ο Υπουργός Αντι-Ανάπτυξης επισκεύθηκε εν κρυπτώ το ΤΕΙ Κοζανης. Τότε με ξένισε το γεγονός ότι ο πρύτανης δεν κάλεσε τουλάχιστον τους κοσμήτορες των Σχολών να ενημερώσουν τον Υπουργό.

Σήμερα κατάλαβα ότι ο τάλας ντρεπόταν για τον υπουργό, που ήδη είχε τουρκέψει ξανασκοτώνοντας τον Πατροκοσμά (το έτος του οποίου γιορτάζουμε φέτος). (ιδε κοζανγκρ O ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ μαρτύρησε και για την ΑΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – Καταγγέλλω τον Υπουργό Ανάπτυξης ΧΑΤΖΗ κλπ )

Από καιρού υπάρχει συστηματική αποδόμηση των Χριστιανικών πεποιθήσεων της Ελληνικής κοινωνίας. Ο πρώτος διδάξας ήταν ο Σημίτης που κατάργησε την ψήφο κατά ενορία. Τον πείραζε η ενορία Αγίου Νικολάου (μαζί με τον παπαΔημήτρη ιερείς και ψάλτες ?), τον πείραζαν όλες οι 11 χιλιάδες ενορίες της Ελλάδας?.

Ο Υπουργός Χατζηδάκης μετά την επιτυχία της κατάργησης της Κυριακής Αργίας συνεχίζει να προκαλεί, αυτή την φορά βάζοντας το Πανάγιον όνομα της Παναγίας στο βδελυρό του στόμα.

Η είδηση έχει ως εξής:

Αθήνα

«Οι τιμές στην αγορά δεν πέφτουν με τάματα στην Παναγιά» υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής.

Τον πληροφορώ ότι σε κάθε εκκλησιαστική σύναξη όταν ακούεται το όνομα της Θεοτόκου σύσσωμο το Χριστεπώνυμο πλήρωμα κάνει τον σταυρό του.

Τον πληροφορώ ότι δεν έχει το δικαίωμα επί ματαίω χρήσης του Παναγίου ονόματός της.

Τέλος τον πληροφορώ ότι

• οι τιμές στην αγορά,
• η ευτυχία των Ελλήνων και του κόσμου όλου
• αυτή ταύτη η σωτηρία της Ελλάδας

με ένα τάμα στην Παναγία μπορούν να ευδοκιμήσουν αυτοστιγμεί.

Η Θεοτόκος δεν είναι ο παντοδύναμος Ποιητής Ουρανού και γής, όμως μπορεί να κάνει πραγματικότητα κάθε ανθρώπινη επιθυμία.

Ελπίζω ο πλανημένος υπουργός να ανασκευάσει.Αφού δεν μπορεί να κάνει και τίποτε για την Ανάπτυξη (ούτε και του δίνει κανείς σημασία), τουλάχιστον ας μην καθυβρίζει τα Θεία.

Εγώ προσωπικά τον συγχωρώ, αλλά κάποιος άλλος πιο ικανός και πιο Θεοσεβούμενος είναι και πιο απαραίτητος για την χώρα.

Ζησόπουλος Δημήτριος
Καθηγητής του ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook