Τα… ρέστα τους για την πρωτιά στον 11ο όμιλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων \”παίζουν\” στο Ρέθυμνο οι Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Οι Παίδες θέλουν τη νίκη, ώστε σε περίπτωση που κερδίσει και το Ηράκλειο στο Λασίθι, να οδηγηθούν σε αγώνα μπαράζ οι δυο ομάδες, ενώ οι Νέοι αναζητούν καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που θα φέρει η Μικτή της Ε.Π.Σ.Η. στην Ελούντα.
Η επίσημη ενημέρωση της Ε.Π.Σ.Χ. για τις αποστολές των Μικτών ομάδων, μαζί με τις δηλώσεις του Ενωσιακού προπονητή Γιάννη Μηνά:
Στο Ρέθυμνο θα μεταβούν την Τετάρτη (29/01) οι Μικτές Ομάδες Παίδων και Νέων της Ε.Π.Σ. Χανίων, για τα παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ.Ρ., στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 11ου ομίλου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Οι αναμετρήσεις, που έχουν τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις Μικτές Ομάδες της Ε.Π.Σ.Χ., θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα).

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Ενωσιακός προπονητής Γιάννης Μηνάς:

Νέοι:

Γιαννακίδης Γεώργιος (Μινώταυρος), Δασκαλάκης Δημήτριος (Δόξα Παχιανών), Ιμέρι Ανδριάν (Κρητικός Αστήρ), Κοκάκης Βασίλειος (Κρητικός Αστήρ), Κορωνάκης Δημήτριος (Κρητικός Αστήρ), Κουκουλιέρος Φανούριος (Κρητικός Αστήρ), Κουνάκης Αριστείδης (Μινώταυρος), Κουράκης Μάρκος-Φανούριος (Άρης Σούδας), Μαραγκουδάκης Χαράλαμπος (Κρητικός Αστήρ), Μαρκουλάκης Χρήστος (Κρητικός Αστήρ), Μπαλαντινάκης Κωνσταντίνος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μπέκας Δημήτριος (Κισσαμικός), Περουλάκης Ιωάννης (Ροδωπού), Ρουσάκης Ευγένιος (Άρης Σούδας), Σηφάκης Μιχαήλ (Πανακρωτηριακός), Σκύλο Δημήτριος (Κρητικός Αστήρ), Χρυσός Ιωάννης (Παγχανιακός), Τσουπάκης Κωνσταντίνος (Α.Π. Σούδας).

Παίδες:

Αναγνωστόπουλος Ιωάννης (Πλατανιάς), Αναστασόπουλος Βασίλειος (Άρης Σούδας), Αργυρουδάκης Νικόλαος (Πλατανιάς), Βουτσαδάκης Δημήτριος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Γεωργιλαδάκης Ιωσήφ (Ίκαρος Μουρνιών), Γιακουμάκης Πέτρος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Γιαπιντζάκης Μάρκος (Πανακρωτηριακός), Γραμμόζης Νικόλαος (Κρητικός Αστήρ), Κακαβελάκης Δημήτριος (Άρης Σούδας), Κατσαρός Βασίλειος (Πλατανιάς), Μαλανδράκης Κυριάκος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μαρουλάκης Γεώργιος (Πλατανιάς), Μπασιάς Γεώργιος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Μυλωνάκης Χρήστος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Νικητόπουλος Παναγιώτης (Κρητικός Αστήρ), Τσαγκάρης Χρήστος (Άρης Σούδας), Τσιμπρικίδης Βασίλειος (Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝ.ΚΑ), Χατζημαρινάκης Ιωάννης (Κρητικός Αστήρ).

Η δήλωση του Ενωσιακού προπονητή:


Ο κ. Μηνάς σχετικά με τα παιχνίδια στο Ηράκλειο δήλωσε στο epshanion.gr τα εξής: «Στους Νέους η ομάδα της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου είναι καλή και η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Η αναμέτρηση αναμένεται να είναι δύσκολη, αλλά εμείς πάμε να φέρουμε ένα αποτέλεσμα καλύτερο από αυτό της αναμέτρησης στην Ελούντα, ανάμεσα σε Ε.Π.Σ. Λασιθίου και Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, που θα μας δώσει την δυνατότητα να πάρουμε την πρωτιά, αφού χάσαμε την προηγούμενη αγωνιστική το πλεονέκτημα απέναντι στο Ηράκλειο. Στους Παίδες στοχεύουμε στη νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάμε σε επαναληπτικό αγώνα με το Ηράκλειο, για την πρωτιά στον όμιλο».

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων


Από την τοπική Ένωση είναι η διαιτητική τριάδα των δύο παιχνιδιών. Την αναμέτρηση των Παίδων, που ξεκινάει στις 13.00, θα διευθύνει ο Χατζημπεκιάρης, με βοηθούς τους Σταυρουλάκη και Μοχιανάκη. Στο ματς των Νέων, που έχει ώρα έναρξης 15.00, διαιτητής θα είναι ο Σταυρουλάκης, με βοηθούς τους Χατζημπεκιάρη και Μοχιανάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook