Αρκετές βραβεύσεις, αλλά και την καθιερωμένη απονομή διπλωμάτων στους νέους διαιτητές, περιελάμβανε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Χανίων και της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Χ. Παναγιώτης Γιαννακάκης ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς για τη σημαντική συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων Γιώργος Βούρβαχης.

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν η Π.Α.Ε. Πλατανιάς, που εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστο Πραματευτάκη, Ανδρέα Μαραμπουτάκη, η Π.Α.Ε. Α.Ο. Χανιά, για την οποία έδωσαν το "παρών" ο Παντελής Ευθυμάκης και το νέο μέλος του Δ.Σ. Κώστας Παρασκάκης, ο Π.Γ.Σ. Κισσαμικός, από την πλευρά του οποίου παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Αντώνης Ροκάκης και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Ξηρουχάκης. Ακόμα βραβεύτηκαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων "Ο Παγκρήτιος" και προπονητής του Άρη Σούδας, Μανόλης Πηγουνάκης, ο δημοσιογράφος Μάνος Βαϊδάκης, ο ταμίας της Ε.Π.Σ.Χ. Σταύρος Χατζηδημητρίου και ο πρόεδρος της Υρτακίνας Βαγγέλης Φιωτάκης. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ρεθύμνου. 


Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.