Το σπουδαίο απόκτημα του Ιανουαρίου για τον Πλατανιά, ο διεθνής Γκανέζος μπακ Σαμουέλ Ινκούμ, επιλέχθηκε από την ιστοσελίδα της Super League, για να απαντήσει σε ερωτήσεις φιλάθλων.
Η σχετική ενημέρωση από τη Super League:

«Ο διεθνής Γκανέζος αμυντικός του Πλατανιά Χανίων Σαμουέλ Ινκούμ θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League (www.superleaguegreece.net).

Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στον ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων μέσω της ιστοσελίδας της Super League ή στο e-mail [email protected] με την ένδειξη «ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΜΟΥΕΛ ΙΝΚΟΥΜ», δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας.

Θα ακολουθήσει κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Σάμουελ Ινκούμ, προσφορά της Π.Α.Ε. Πλατανιάς».

Διπλή προπόνηση την Τρίτη

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Τρίτη (28/01) για τον Πλατανιά, με διπλή προπόνηση.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων για τον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στις 19.30, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Νίκου Αναστόπουλου.
Θεραπεία ακολουθούν οι τραυματίες Ζαραδούκας, Ζουμπουλάκης, Ναζλίδης.
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση, στις 16.00, στο Μάλεμε».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook