Ένα νέο e-shop, με έμφαση στην πώληση προϊόντων γύρω από τα φυσικά καλλυντικά και συμπληρώματα διατροφής, ξεκίνησε τη λειτουργία του μέσα στον Δεκέμβριο που μας πέρασε.

Το www.apothekechania.com είναι πλέον γεγονός!

Έχοντας 35 χρόνια εμπειρίας στο συγκεκριμένο τομέα, το φαρμακείο Αργυρώ Αγοραστάκη – Μαντωνανάκη, αφού εγκαταστάθηκε σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό χώρο, κατόπιν εγκαινίασε την ηλεκτρονική του εκδοχή, ανταποκρινόμενο στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός μεγάλου ποσοστού ανθρώπων που κάνουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

\"\"

Βασική φιλοσοφία του apothekechania.com, αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, μέσα από την παροχή εξειδικευμένης και αντικειμενικής συμβουλευτικής, τόσο στην επιλογή του ενδεδειγμένου προϊόντος, όσο και στην ορθή χρήση του, η οποία θα μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα του.

Μέσα από μια διαρκώς αυξανόμενη ποικιλία επώνυμων προϊόντων, το apothekechania, είναι σε θέση να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του, όχι μόνο στα Χανιά ή την Κρήτη, αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα, ακόμα και το εξωτερικό, και πάντα στις καλύτερες δυνατές τιμές.

Στο e-shop, μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα φυσικών καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής, με ειδική έκπτωση και η παραγγελία σας παραδίδεται άμεσα στο χώρο σας.

Τώρα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μετρητά κατά την παραλαβή της από το φυσικό κατάστημα στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη 31 στα Χανιά!

\"\"

Eπιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε ανά ΕΤΑΙΡΕΙΑ -μέσα από επώνυμες εταιρείες Apivita, Korres, Frezyderm, Hydrovit, SuperFoods, Vital και άλλες-, ή βρείτε το προϊόν που επιθυμείτε μέσα από την πρακτική κατηγοριοποίηση για προϊόντα που αφορούν σε: ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΑΛΛΙΑ, ΣΩΜΑ, ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ, ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΑΡΩΜΑ, ΑΝΔΡΕΣ, ΒΡΕΦΗ & ΠΑΙΔΙΑ, ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

Επισκεφθείτε τις καθημερινά τις σελίδες του www.apothekechania.com , για να βλέπετε τις ανανεωμένες ειδικές κατηγορίες BEST SELLERS, GIFT IDEAS, FOR HIM, PASTILLES, ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ, BOY or GIRL, HEALTHY HAIR, BEFORE THE PARTY, JUST ARRIVED, MORE SALES.

\"\"

Επίσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο Newsletter και ενημερωθείτε για extra εκπτώσεις και να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας, χωρίς επιπλέον χρέωση της συσκευασίας δώρου.

www.apothekechania.com

Χατζημιχάλη Γιάνναρη 31, Χανιά
Τηλ.: 28210 02252
email: [email protected]
facebook: Apotheke_Chania

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook