Ένα ασυνήθιστο video clip για το τραγούδι της με τίτλο «Nouveau Parfum» επέλεξε να κάνει η τραγουδίστρια της Ουγγαρίας γνωστή ως Boggie.

Η τραγουδίστρια που το πραγματικό της όνομα είναι Csemer Boglarka εμφανίζεται ως ένα απλό κορίτσι που με τη βοήθεια του Photoshop μετατρέπεται σε αστέρι της Pop.

Αν και συνήθως οι τραγουδιστές επιλέγουν να βγαίνουν εκθαμβωτικοί στα video clip τους, η 27χρονη Boggie αποφάσισε να προωθήσει τη δουλειά της χωρίς να φορά τόνους μακιγιάζ και έτσι να δείξει στον κόσμο πια πραγματικά είναι. Στόχος της είναι να κερδίσει τους ανθρώπους με την φωνή της και όχι με μία «ψεύτικη» εμφάνιση.

Το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε στο YouTube στις 11 Δεκεμβρίου και ήδη το έχουν δει πάνω από 2,680,000 χρήστες.

Η τραγουδίστρια δήλωσε στην Daily Star ότι με αυτόν τον τρόπο ήθελε να δείξει ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

«Οι γυναίκες ανοίγουν τα περιοδικά και έχουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι σε όλες τις σελίδες τους όλοι δείχνουν τέλειοι. Ως εκ τούτου, αρχίζουν να αισθάνονται ατελής. Ήθελα να καταστήσω σαφές ότι δεν πρέπει να προσπαθούμε να ανταγωνιστούμε αυτήν την τελειομανία και την χειραγώγηση που καταστρέφει την αυτοπεποίθησή μας», είπε στην εφημερίδα.

«Θα πρέπει να αποδεχτούμε τον εαυτό μας και στις καλές και στις κακές ημέρες. Είναι μια σκληρή διαδικασία, αλλά στο τέλος σε δικαιώνει», πρόσθεσε.

Δείτε το εντυπωσιακό video clip:

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook