Το επάγγελμα της Κρίστυ Στιούαρτ στην Βασιλικη Αεροπορία της Βρετανίας (RAF) δεν επρόκειτο να ήταν ποτέ εύκολο,  η πρώτη γυναικα πιλότος των Red Arrows θα βρισκόταν πάντα σ\’ενα γενικά ανδροκρατούμενο κόσμο.

Ωστόσο δεν ηταν προετοιμασμένη γι αυτο που την περίμενε οταν κατατάχθηκε  στα Red Arrows … Εκει όχι μόνο γνώρισε τον έρωτα της ζωής της αλλα πέρασε και απο υποχρεωτική έρευνα εξαιτίας της απαγορευμένης σχέσης της που δεν τηρούσε τους αυστηρους κανόνες της RAF.

Το 2011 η RAF (Βασιλική Αεροπορία της Βρετανίας) ξεκίνησε μια έρευνα ,σχετικά με την πρώτη γυναίκα Σμυναγό των Red Arrows, Κριστυ Στιουαρτ (Kristy Stewart) για τον αν διατηρεί σχέση με τον σμυναγό Μπεν Μερφυ (Ben Murphy) αλλά δεν βρήκαν αποδεικτικά στοιχεία.

Τώρα όμως που και οι δυο έχουν εγκαταλείψει την περίφημη ακροβατική ομάδα ετοιμάζονται να παντρευτούν.

\"Γάμος

\"\"

Η Στιούαρτ (Stewart) είναι 36 χρόνων και το 2010 κατατάχθηκε στην ελίτ ομάδα των Red Arrows στην βάση της RAF στο Σκάμπτον (Scampton) στην περιοχή του Λίνκολνσαιρ (lincolnshire). Δεν άργησαν όμως οι κακές γλώσσες και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μετα την άφιξη της στην βάση άρχισαν οι φήμες ότι η νεαρή γυναίκα ειχε δεσμο με τον Μπεν Μερφυ (Ben Murphy) ο οποίος είναι 38 ετών.

Οι φήμες κυλοφορούσαν τόσο πολύ που η RAF – που έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με το θέμα – ξεκίνησε έρευνα για το θέμα του \”μυστικού ζευγαριού\”.
Σύμφωνα με πηγές στην βάση της RAF η σχέση αυτή έκανε κακό στην δυναμική της ομάδας.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Sun \”η ομάδα γενικώς λόγω της σχέσης αυτης έγινε δυστυχισμένη και δυσλειτουργική και τα παράπονα τους έφτασαν μέχρι τα ανώτερα στελέχη της RAF\”.
Ωστόσο δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει την σχέση τους,  και έτσι οι δύο πιλότοι συνέχισαν να πετούν.

Ο κ. Μέρφυ έφυγε λίγο μετά την έρευνα της RAF και αμέσως μετά ακολούθησε και η νεαρή πιλότος και οι δύο δήλωσαν πως έφυγαν επειδή επηρεάστηκαν ψυχολογικά από τους θανάτους δύο συναδέλφων τους, που βρίσκονταν στην ίδια ομάδα, κάτι που μετα τα νεα δεδομένα φαίνεται να ηταν απλά μια δικαιολογία για να καλύψουν την έρευνα της RAF.

Ο σμυναγός Τζόν Έγκινγκ, από το Ράτλαντ,σκοτώθηκε τον Αύγουστο του 2011 όταν το αεροπλάνο του συγκρούστηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Μπορνμουθ (Bournemouth) στο Ντόσερτ και ο σμυναγός Σον Κάνινγκχαμ σκοτώθηκε στις 8 Νοέμβριου το 2011 απο βλάβη στο κάθισμα εκτίναξης την ώρα που το αεροσκάφος του Hawk T1 βρισκόταν ακόμα στον αεροδιάδρομο της RAF στο Σκάμπτον (Scampton).

\"\"

\"\"

\"\"

Η σχέση του ζευγαριού τώρα είναι πια σίγουρη και σύμφωνα με πηγές της Sun η Στιουαρτ τελευταια κυκλοφορεί μ\’ενα τεράστιο δαχτυλίδι στο δάχτυλο του αρραβώνα της!

Ο Μέρφυ εργάζεται τώρα πια για την Lockheed Martin ενώ η Στιούαρτ εργάζεται ακόμη για την RAF σε υπηρεσία εδάφους.

onalert.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook