Ο Α.Ο. Χανιά παρουσίασε και επίσημα τους Μάρκο Μαραγκουδάκη και Δημήτρη Ρίζο, την Τετάρτη (29/01).
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ και οι δηλώσεις των νέων αποκτημάτων της ομάδας:

«Παρουσιάστηκαν την Τετάρτη το μεσημέρι στα γραφεία της ομάδας μας τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ο μεσοεπιθετικός Μάρκος Μαραγκουδάκης και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος».

Οι πρώτες τους δηλώσεις

Μάρκος Μαραγκουδάκης

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα πάλι στα Χανιά, έχω περάσει όμορφες στιγμές εδώ πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν, τον κ. Κατσιγιάννη τον πρόεδρο και τον κ. Σεροπιάν που δίνεται αυτή η ευκαιρία. Θέλω να αποδείξω πολλά, δεν χρειάζονται πολλά λόγια, πολύ δουλειά και πολλές επιτυχίες».

Για το αν είναι έτοιμος αγωνιστικά:

«Θα χρειαστώ λίγες μέρες καθώς είχα ένα μικρό διάστημα αποχής αλλά πολύ σύντομα θα είμαι έτοιμος για την ομάδα».

Για τους στόχους του:

«Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά και ελπίζω και εύχομαι αν τα καταφέρω στο τέλος να πανηγυρίσω μια δεύτερη άνοδο στην πόλη των Χανίων».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του ΑΟΧ στο youtube:

\"ΔΗΜΗΤΡΗΣΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ

Δημήτρης Ρίζος

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα για να κάνω προπόνηση αρχικά. Είδα ότι υπάρχει ένα άψογο κλίμα στην ομάδα και ότι θα έχουμε καλή συνεργασία.
Ήρθα να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ την ομάδα, σίγουρα έχω μια εμπειρία και κάποιες ανόδους και σε πρώτη εθνική και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με όποιο τρόπο μπορώ να επιτευχθούν οι στόχοι που έχει η ομάδα».

Για τους στόχους του:

«Να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και εύχομαι να γιορτάσω 4η φορά άνοδο από την Β΄ στην Α΄ εθνική».  

Για το αν παρακολουθούσε την ομάδα όταν αγωνιζόταν στον Κισσαμικό:

«Ναι και παρακολουθούσα και συναντιόμουν καμιά φορά με την ομάδα στα ταξίδια, είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό που κάνει η ομάδα. Είναι σίγουρα μεγάλο έργου του προπονητικού τιμ (team)  και των παιδιών. Υπάρχουν φιλόδοξα παιδιά με ταλέντο και αυτό βγαίνει και σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει το πολύ καλό κλίμα που έχει η ομάδα».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι του ΑΟΧ στο youtube:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook