Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Δικαστικό Μέγαρο πραγματοποιεί σήμερα ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Ηρακλείου(Δήμων) σε ένδειξη συμπαράστασης στα δύο υπηρεσιακά στελέχη της Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου που κάθονται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος επειδή δεν εκδίδουν άδεια κατεδάφισης του Ηρώου.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει:

"Ο Σύλλογος μας προκηρύσσει, ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, για τα μέλη του, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, από τις 12:00 μμ, έως τη λήξη του ωραρίου.

Συμπαραστεκόμαστε και υποστηρίζομαι των αγώνα των δυο συναδέλφων, της Πολεοδομίας του Δήμου Ηρακλείου, με την κατηγορία ότι δεν συνηγόρησαν στην κατεδάφιση του Ηρώου Ηρακλείου, όπως ζητά ο ιδιώτης που με δικαστικές αποφάσεις έχει περιέλθει ο χώρος στην ιδιοκτησία του.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μμ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου θα γίνει η δίκη."

Στο πλευρό των δύο στελεχών της Πολεοδομίας και η ομάδα «Λούφα και Παραλλαγή»:

" Ως ομάδα, αποτελούμενη από δεκάδες Ηρακλειώτες, που συμμετέχει ενεργά εδώ και 12 χρόνια σε πολλές δραστηριότητες και μόνο φιλανθρωπικές του τόπου μας, ομάδα που αγαπάει ΚΥΡΙΩΣ τον τόπο της, που σέβεται και θαυμάζει τα σπουδαία έργα των προγόνων της, γνωστοποιούμε τη στάση μας!

Στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε την κάθε προσπάθεια για τη διατήρηση του συγκεκριμένου Ιστορικού Μνημείου, αλλά και κάθε άλλου για τη διατήρησή του, τουλάχιστον σε αυτή την άθλια κατάσταση που τα διατηρούμε ως Έλληνες και ως Κρήτες και καταδικάζουμε κατηγορηματικά την όποια απόφαση παρθεί με απώτερο στόχο την κατεδάφιση του Ηρώου! Θα είναι το λιγότερο ΗΛΙΘΙΟ και ΑΣΕΜΝΟ μπροστά στην ιστορία της πόλης μας!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ!!!

Με εκτίμηση, η ομάδα «Λούφα και Παραλλαγή» "