Εκφράζοντας την αντίθεσή του στα δυσβάσταχτα πρόστιμα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων δηλώνει την συμπαράσταση του στην διαμαρτυρία του Συντονιστικού Οργάνου Λογιστών Κρήτης.

Η σύσταση του Συντονιστικού από τους Συλλόγους Λογιστών της Κρήτης είναι, όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση \”μια κίνηση αναγκαία ειδικά για τον κλάδο της εστίασης που πλήττεται από τα αυστηρά φορολογικά και ασφαλιστικά μέτρα, την εντατικοποίηση των ελέγχων από φορείς και την επιβολή εξοντωτικών προστίμων που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο οριστικό κλείσιμο των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης.

Κρίνουμε απαραίτητη την τροποποίηση του νόμου Ν. 4174 που σκοπό έχει να εξοντώσει τον κλάδο της εστίασης χωρίς κανένα περιθώριο ένστασης, καθώς είναι άλλος ένας νόμος με καθαρά εισπρακτικό χαρακτήρα. Επικροτούμε νέες νομοθεσίες που στόχο έχουν την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, που διασφαλίζουν την βιωσιμότητα του κλάδου και δίνουν ανταγωνιστικά κίνητρα στις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης την δύσκολη αυτή περίοδο.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύλλογος Εστίασης Νομού Χανίων καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνεται την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 17:00,στην αίθουσα διαλέξεων του 4ου ορόφου του Επιμελητηρίου Χανίων\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook