Να συνεχίσει το αήττητο σερί του -μετράει 7 ματς χωρίς ήττα- θέλει ο Κισσαμικός στο Βύρωνα.
Το παιχνίδι ωστόσο κόντρα στη Δόξα κρύβει αρκετές δυσκολίες, αφού η \”κυανή θεά\” βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και αναζητεί τους βαθμούς της νίκης, για να αναπτερώσει τις ελπίδες της για παραμονή.
Ωστόσο και ο εκπρόσωπος των Χανίων στη Γ\’ Εθνική δεν έχει πολλά περιθώρια για απώλειες.
Σχετικά με το παιχνίδι ο προπονητής της κισσαμίτικης ομάδας Σπύρος Μπαξεβάνος δήλωσε στη σελίδα του Κισσαμικού τα εξής:

Το σχόλιό του για το ματς της Κυριακής (02/02):

\”Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Δόξα Βύρωνα μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αλλά μετράει τρεις νίκες στα τελευταία τρία παιχνίδια στην έδρα της και διαθέτει καλή ομάδα. Εμείς μπορεί να φέραμε την ισοπαλία στην έδρα μας την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί μας\”.

Για τις προσδοκίες της ομάδας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ανέφερε σχετικά:

\”Κάναμε διορθωτικές κινήσεις με σκοπό να δείξουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο γύρο, σε σχέση με τον πρώτο, ώστε να πετύχουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται τον στόχο μας\”.

Η ενημέρωση για την προετοιμασία:

Χωρίς τους τραυματίες Κάρμινε Τζιορτζιόνε και Χρήστο Χολέβα καταστρώνει τα πλάνα του για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα (02/02, 15.00) ο Σπύρος Μπαξεβάνος.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Πέμπτη (30/01) ο Αλέξης Κουμπρόγλου, η συμμετοχή του οποίου στην αποστολή θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (31/01). 
Το βράδυ της ίδιας ημέρας είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση της ομάδας μας από το Λιμάνι της Σούδας με προορισμό τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook