Την ελευθερία της απολαμβάνει για πρώτη φορά έπειτα από 30 χρόνια η απατημένη πρώην \”πρώτη κυρία\” της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ, όπως υποστηρίζει στο σημερινό τεύχος του περιοδικού \”Le Parisien\”, υπό τον πρωτοσέλιδο τίτλο \”Ελεύθερη\”.

Παράλληλα, η Γαλλίδα δημοσιογράφος που σε λίγες ημέρες γίνεται 49 ετών, αποκαλύπτει πιπεράτες λεπτομέρειες για το χωρισμό της από τον Φρανσουά Ολάντ στο “Paris Match”, το περιοδικό όπου εργάζεται δίνοντας μία γεύση για τη νύχτα της 10ης Ιανουαρίου, όταν ξενύχτησε με τον Φρανσουά Ολάντ για να συναποφασίσουν για το μέλλον της σχέσης τους.

Οι αποκαλύψεις της Βαλερί βλέπουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που η κρυφή αγάπη του Ολάντ, Ζουλί Γκαγέ, έχει… εξαφανιστεί από τότε που ξέσπασε το ερωτικό σκάνδαλο Closergate κι ενώ κορυφώνεται ο προεκλογικός αγώνας για τις δημοτικές εκλογές του Παρισιού.

Στις δημαρχιακές εκλογές της γαλλικής πρωτεύουσας που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο μήνα, φαβορί είναι η νυν αντιδήμαρχος του Παρισιού, η Σοσιαλίστρια, Αν Χιντάλγκο, για την οποία μάλιστα οι κακές γλώσσες υποστήριζαν το 2012 ότι είχε αποκτήσει ένα κοριτσάκι με τον Φρανσουά Ολάντ.

Κι ενώ οι ερωτικές αταξίες του Γάλλου βρίσκονται συνεχώς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γαλλικών ΜΜΕ, η Βαλερί ανοίγει την καρδιά της για εκείνη τη νύχτα που αποφάσισε με τον Ολάντ να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

\”Δεν φάγαμε τίποτε και δεν κοιμηθήκαμε καθόλου όλο το βράδυ. Την άλλη μέρα το πρωί αποφάσισα να νοσηλευτώ\”.

Το περιοδικό με το οποίο συνεργάζεται επαγγελματικά, το \”Paris Match\” φιλοξενεί σήμερα εκτενές αφιέρωμα για τον \”εσωτερικό κόσμο\” της Βαλερί , πριν και μετά το χωρισμό. Η ίδια υποστηρίζει ότι υπέστη ένα βίαιο σοκ όταν έμαθε για την \”ανάρμοστη\” σχέση του Ολάντ κυρίως εξαιτίας της τεράστιας δημοσιότητας που έλαβε το θέμα.

Η Βαλερί υποστήριξε επίσης πως είχε ακούσει στο παρελθόν τις φήμες αλλά δεν τους είχε δώσει σημασία. \”Για όλους ακούγονται διάφορα, γι΄αυτό και δεν είχα δώσει σημασία.. Εννοείται πως είχαμε αρχίσει να απομακρυνόμαστε ο ένας από τον άλλο αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο. Δεν έδινα σημασία στις φήμες γιατί ακούμε συνεχώς φήμες, και για μένα\”.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος είπε ακόμα: \”Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά δεν περνάω περίοδο κρίσης» συνεχίζει η Β. Τριερβελέρ, η οποία έχει παντρευτεί στο παρελθόν δύο φορές. \”Δεν είναι ο πρώτος μου χωρισμός αλλά είναι βίαιος εξαιτίας των ΜΜΕ\”, εξηγεί.

Στην Ινδία, ήταν η επιστροφή μου προς την ελευθερία, μακριά από τον κόσμο της πολιτικής και τις προδοσίες του. Εκεί σκέφτηκα ποια είμαι και τι κάνω. Δεν μπορώ, πάντως, να πω ότι επί 19 μήνες που ήμουν στο Μέγαρο των Ηλυσίων, δεν έκανα τίποτα καλό.

Τέλος, η ίδια διαβεβαίωσε ότι, παρά την προδοσία και τον χωρισμό, οι σχέσεις τους παραμένουν καλές. Την ίδια ώρα, το περιοδικό \”Closer\” υποστηρίζει ότι ο Πασκάλ Ροσέν, φωτογράφος και \”κολλητός\” της Βαλερί Τριερβελέρ υποστηρίζει ότι ο ίδιος είχε προειδοποιήσει από τον περασμένο Απρίλιο τον Ολάντ ότι ξέρει για την κρυφή του αγάπη.

Ο φωτογράφος πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων για να προειδοποιήσει τον Γάλλο πρόεδρο ότι αφού ήξερε αυτός για την σχέση τους, τότε σύντομα θα το μάθαινε όλος ο κόσμος.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook