Με ανακοίνωση της η εταιρεία SPRIDER STORES A.E. γνωστοποιεί στους εργαζομένους πως θα προβεί στην καταγγελία όλων των συμβάσεων εργασίας.

Οι τελευταίοι θα μπορούν να υπογράψουν και να λάβουν τα σχετικά έγγραφα κατά τις ημερομηνίες 3-4-5/2/14.

Η διαδικασία αφορά και τους εργαζομένους στα καταστήματα της εταιρείας σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά.

Η ανακοίνωση:

\”Σας γνωστοποιούμε ότι για λογαριασμό της ήδη πτωχής ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «SPRIDER STORES A.E.» η ορισθείσα με την υπ’ αριθ. 25822/203 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης σύνδικος της πτώχευσης κα Σοφία Ραντούνοβιτς – Τερκενλή μαζί με τους ορισθέντες από το πτωχευτικό δικαστήριο βοηθούς της θα προβεί σε καταγγελία όλων των συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων της προαναφερθείσας εταιρίας, οι οποίοι θα μπορούν να υπογράψουν και να λάβουν τα σχετικά έγγραφα κατά τις ημερομηνίες 3-4-5/2/2014 και ώρες 10.00-14.00 ως εξής:

1) Οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Αλεξανδρούπολης, Άρτας, Βέροιας, Θεσσαλονίκης (έδρα), Ζακύνθου, Ηρακλείου, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κοζάνης, Κω, Λάρισας, Μυτιλήνης, Ξάνθης, Πρέβεζας, Πυλαίας, Ρεθύμνου, Σερρών, Σητείας, Τρικάλων, Χανίων, Χίου, Ωραιοκάστρου από την έδρα της εταιρίας επί της οδού Ηρώδου Αττικού αρ. 2 στην Θεσσαλονίκη

2) Οι εργαζόμενοι των καταστημάτων Αγίου Δημητρίου (και του καταστήματος επί της Βασιλίσσης Όλγας), Αγίας Παρασκευής, Αγρινίου, Αιγαλέου, Βριλησσίων, Χαλανδρίου (γραφεία), Ελληνικού, Θήβας, Ιλίου, Καλαμάτας, Καλλιθέας, Κορίνθου, Λαμίας, Λυκόβρυσης, Μαρκόπουλου, Μενιδίου, Νέας Ερυθραίας, Πάτρας, Πειραιά, Πλατείας Αττικής, Περιστερίου, Πύργου, Π.Φαλήρου, Σπάρτης, Τρίπολης, Χαλκίδας από το γραφείο Corpus Economicus επί της οδού Σμύρνης αρ. 55 στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Διευκρινίσεις: α) Οι εργαζόμενοι μπορούν να εκπροσωπηθούν και δι’ εξουσιοδοτημένου προς τούτο πληρεξούσιου δικηγόρου (απαιτείται σχετική εξουσιοδότηση με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομική αρχή)

Β) Οι εργαζόμενοι από τυχόν παραλειφθέντα καταστήματα να απευθυνθούν στην έδρα της εταιρίας στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook