Νέα απάντηση έστειλε ο κ. Τάσος Βάμβουκας στο flashnews.gr, σε σχέση με την τελευταία απάντηση μας για την μη παραλαβή του αρχικού του email σε σχέση με σχόλιο μας.

Παραθέτουμε την απάντηση του αυτούσια: 

«Χανιά 31-1-2014
Το «flashnews.gr» αντί απάντησης στην επιστολή μου που αναφερόταν στα ψεύδη που δημοσίευσε για τα φανταστικά γεύματα που επινόησε, συνεχίζει με νέα ψεύδη και υπεκφεύγει αποφεύγοντας την απάντηση στο θέμα που έθεσα, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν δεν έλαβε την επιστολή μου από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Του απαντάω λοιπόν ότι η επιστολή μου εστάλη στο «flashnews.gr» στις 28/1/2014 στις 12.51μμ ταυτόχρονα με τα υπόλοιπα τοπικά μέσα ενημέρωσης και δημοσιεύτηκε άμεσα σε ορισμένα από αυτά.

Δυστυχώς όπως αποδεικνύεται δεν έχει μείνει ίχνος δεοντολογίας στο συγκεκριμένο μέσο, το οποίο φαίνεται να έχει επιλέξει οριστικά την εντεταλμένη δημοσιογραφία. 

Τάσος Βάμβουκας»

Ωστόσο θα θέλαμε να τονίσουμε ότι για μία ακόμα φορά στο email του Flashnews.gr με ονομασία [email protected] ΔΕΝ έχει έρθει ούτε αυτή την φορά η επιστολή του κ. Τ. Βάμβουκα.

Ωστόσο επιβεβαιώσαμε μέσω συνάδελφου Μέσου Ενημέρωσης ότι όντως ο κος Τ. Βάμβουκας έχει συμπεριλάβει στην λίστα του το email μας, παρόλα αυτά δεν παραδόθηκε σε εμάς.

Με απλά λόγια και όπως μας εξήγησαν οι τεχνικοί μας το Internet Protocol (IP) του email του T. Βαμβουκα έχει χαρακτηριστεί ως spam από τον server μας και την απορρίπτει.

Μάλιστα είναι γνωστό σε όλους ότι όταν ένα email απορριφθεί επιστρέφει αυτόματο μήνυμα στον αποστολέα ότι δεν παραδόθηκε.

Το μήνυμα αυτό πιθανόν να το έχει λάβει ο κ. Βαμβουκας και αυτήν την φορά, αλλά και την προηγούμενη.

Για την αξιοπιστία των παραπάνω μπορεί ο καθένας να κάνει έλεγχο και να διαπιστώσει παρακάτω ότι η IP που εστάλη το email του κ. Τ. Βαμβουκα έχει μπει σε μαύρη λίστα.

Ένας απλός χρήστης ή και ένας τεχνικός με λίγες γνώσεις μπορεί να κάνει την διαπίστωση παίρνοντας την IP του email και βάζοντας την για έλεγχο παρακάτω:

Εmail κ. Τ. Βαμβουκα: IP 94.69.83.86

Για τον έλεγχο μπορεί ο οποιοσδήποτε να κάνει την διαπίστωση εδώ: http://mxtoolbox.com/blacklists.aspx 

Παρακάτω εμφανίζεται και σχετική αποτύπωση για το ότι το IP είναι σε black list.Εμφανώς αποδεικνύεται ο λόγος που δεν παραλάβαμε ούτε την πρώτη φορά, αλλά ούτε και σήμερα την επιστολή του, όπου σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να είχε επικοινωνήσει και τηλεφωνικά μαζί μας, για την επιβεβαίωση της παραλαβής και πριν δύο ημέρες αλλά και σήμερα.

Αναφορικά στις κατηγορίες που περί εντεταλμένης δημοσιογραφίας, επαναλαμβάνουμε και μπορούμε να του θυμίσουμε ότι μέχρι και τις 23-12-13, που λαμβάναμε κανονικά τα email της παράταξης του, είχαν δημοσιευτεί ΟΛΑ στις σελίδες μας. 

Επίσης να του θυμίσουμε ότι ποτέ στο παρελθόν και για κανένα λόγο δεν έχει ασκηθεί κριτική στον ίδιο και τις πολιτικές του επιλογές σαν αντιπολίτευση του Δήμου, αν και εφόσον όσο όπως αναφέρει είμαστε σε εντεταλμένη υπηρεσία και χωρίς ίχνος δεοντολογίας.

Καλούμε τον κύριο Τάσο Βάμβουκα να κάνει τον οποιονδήποτε έλεγχο στα παραπάνω τεχνικά δεδομένα και είμαστε στην διάθεση του να του παραθέσουμε όλα τα στοιχεία από τους τεχνικούς μας για τα παραπάνω αναφερόμενα. 

Επίσης τον καλούμε να ανακαλέσει όλους αυτούς του βαρείς χαρακτηρισμούς, που μόνο απορία προκαλούν στην κοινωνία των Χανίων και έχουν χαρακτηριστεί ως υπερβολικές για ένα σχόλιο, στο οποίο ήδη απαντήσαμε σε προηγούμενη δημοσίευση μας.

Flashnews.gr