Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το προσωπικό του Δήμου, έκοψε την Παρασκευή το μεσημέρι η Δήμαρχος Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη στο κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Τυμπακίου. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν οι αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Μανιαδάκης και κ. Γιάννης Φασομυτάκης, ενώ παραβρέθηκαν οι υπάλληλοι της Δημοτικής Ενότητας, των Κ.Ε.Π., καθώς και οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας και Βοήθειας στο Σπίτι που αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.
Στο σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Φαιστού αφού ευχήθηκε προς όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά, έδωσε έμφαση στο καλό πνεύμα συνεργασίας το οποίο πρέπει να ενυπάρχει μεταξύ των υπαλλήλων, τονίζοντας πως η αλληλοβοήθεια και το συνεργατικό πνεύμα είναι εφόδια τα οποία μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της τοπικής κοινωνίας, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά του. 
Στο περιθώριο της εκδήλωσης η κ. Πετρακογιώργη συνομιλώντας με το προσωπικό του Δήμου αναφέρθηκε για την πορεία του Δήμου Φαιστού τη φετινή χρονιά, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, τονίζοντας επίσης ότι με καλές συνεργασίες σε όλα τα επίπεδα, μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι του Δήμου Φαιστού τη νέα χρονιά.
Τυχερή αποδείχθηκε η κ. Κατερίνα Σηφάκη, υπάλληλος στο πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι, η οποία εκτός από το συμβολικό δώρο που παρέλαβε από τη Δήμαρχο, πήρε και τρείς μέρες άδεια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook